fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Fotoverslag: Pinksterfair

image2 (3)

Beachclub Puur, een hele leuke strandtent in Drimmelen. Het hele jaar door worden hier heel veel evenementen georganiseerd. Met Pinksteren was er de Pinksterfair. Een leuke fair met een ibiza-thema. Samen met een paar vriendinnen ging ik er naartoe. Benieuwd wat ik kocht? Lees dan verder.

image3 (2) image4 (1)

Helaas was het weer niet echt mega zonnig. Zo’n fair ziet er namelijk altijd al gelijk een stuk leuker uit als het heerlijk weer is, vind ik. Maar toch was het wel erg leuk opgezet, met veel leuke kraampjes en grappige eettentjes. Je kreeg wel echt een beetje een vakantiegevoel als je het terrein op liep, dus dat was goed geslaagd.

Qua kraampjes was het erg divers. Kleding en accessoires waren er vollop. Wel vond ik dat er twee verschillende stylen waren. De ene meer de ‘hippe’ ibizalook, met de mooie mintgroene en roze zachte kleuren. Maar daarnaast had je ook de ‘diehard’ ibizalook die juist een beetje de cowboykant op ging zelfs.

image1 (5)

Buiten was  het heel erg leuk aangekleed, maar er was ook een groot deel van de kraampjes in een tent. Best slim gezien de weersverwachtingen. Helaas was deze tent felgeel en was het licht binnen erg vertekend. Dit was wel moeilijk kijken! Maar ach.. dat hield de shoppende dames toch niet echt tegen!

image5 (1)Uiteindelijk kocht ik twee dingen. Een bandje voor in mijn haar in een mintgroene kleur. Het bandje is ‘harig’, een beetje vachtachtig (is dat een woord?) Ach, je snapt vast wat ik bedoel, haha! Iets wat ik echt nooit in heb en het daarom juist ontzettend leuk vond het toch een keertje te proberen. Zoals ik het hierboven draag vind ik het heel erg leuk. Het is wel iets wat ik niet elke dag zou dragen maar voor een feestje of festival wel leuk vind.

Het shirtje is toevallig ook mintgroen. Erg rustig aan de voorkant, maar aan de achtergrond wat aparter met het kant en de kwastjes. Heel blij mee!

Wat vind jij van mijn geshopte artikelen? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

6 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 22:36

  Ah je haar is echt heel leuk zo. En dat shirt is top! Hele leuke foto’s. Volgens mij was het weer wel net iets beter als gisteren!

  • lindsey.beljaars
   20 juli 2015 / 22:57

   Dankjewel! Wij hadden inderdaad de hele middag een lekker zonnetje 🙂

 2. 27 mei 2015 / 20:08

  Leuk om al die foto’s te zien. Ziet er gezellig uit!

 3. 27 mei 2015 / 15:20

  Wat een ontzettend leuke fair lijkt me dat! Wel jammer van het weer, klopt inderdaad dat je met zomertemperaturen nog meer in de sfeer komt. Zeker met zo’n mooi thema! Leuke blog heb je :)!

  • lindsey.beljaars
   27 mei 2015 / 16:36

   Aah bedankt voor je reactie Anne, dankjewel x