fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Nieuwe doucheverpakking van Kneipp

Nieuwe doucheverpakking van Kneipp

Is het je al opgevallen? Kneipp heeft nieuwe doucheverpakkingen! Het zijn nieuwe, luxe en duurzamere verpakkingen voor de Kneipp Douchegels. In dit artikel ga ik je alles vertellen over deze nieuwe look van Kneipp. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee!

Nieuwe doucheverpakking van Kneipp

Kneipp douchegels

Wow! Echt een andere uitstraling hè? Zeker typisch Kneipp maar zeker nieuw! Ik ben wel gelijk heel enthousiast. Het ziet er, als je het mij vraagt, moden en luxueus uit. In plaats van plat en rechthoekig zijn de nieuwe verpakkingen rond. Ze hebben een witte huls, een groene dop en een handige klikdop. Deze dop zorgt voor een makkelijkere dosering en zorgt ervoor dat de fles ondersteboven kan staan. Hierdoor is het dus veel makkelijker om de douchegel tot de laatste druppel op te maken. De nieuwe verpakking is echter niet alleen veranderd voor de looks.

Milieuvriendelijke verpakking

Deze nieuwe doucheverpakking van Kneipp is namelijk niet alleen mooier en handiger maar ook een stuk duurzamer en eco-vriendelijker. Hij is gemaakt van 93% gerecycled materiaal (rHDPE), de overige 7% is als volgt verdeeld: 5% virgin HDPE en er is 2% nodig voor de kleur. De nieuwe doucheverpakking is 100% recyclebaar.

Je vraagt je misschien af: ‘Is de inhoud ook veranderd?’ Geen stress! De inhoud is onveranderd gebleven. En gelukkig maar! Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik groot fan van de Kneipp Douchegels en ik ben dan ook blij dat er aan de douchegels zelf niets is veranderd. De formule en de geur is gewoon als vanouds! De nieuwe verpakking bevat dan ook evenveel inhoud als de oude verpakking.

Ik zie het als een hele fijne upgrade. Kneipp heeft het, als je het mij vraagt, goed gedaan. Sowieso vind ik het prettig als een bedrijf ontwikkelingen doorvoert die met duurzaamheid te maken hebben. Dit is echter niet alleen op dat gebied een upgrade maar ook op looks en gebruiksgemak. Kijk, dan doe je het goed! 10 punten voor Kneipp.

Wat vind jij van de nieuwe doucheverpakking van Kneipp?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Emmy van Kneipp
    4 maart 2024 / 09:21

    Lindsey dank je wel!!!!