fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Online kledingkast op Vinted

Online kledingkast op Vinted

Vinted, onmogelijk dat je er nog nooit van hebt gehoord. Het is een app die je gratis kunt downloaden in je appstoren en waarop je items kunt verkopen. Het is echt begonnen als een platform om je kleding te verkopen maar inmiddels kun je er ook terecht voor interieuritems, spullen voor je huisdieren en aankleding van de kinderkamer. Ik heb mijn Online kledingkast op Vinted weer lekker gevuld en vertel je hier graag

Verkopen op Vinted

Ik maak al lange tijd gebruik van Vinted. In eerste instantie vooral om mijn kleding te verkopen. Dit gaat via Vinted echt ontzettend makkelijk. De items die je wilt verkopen zet je op de foto. Je kunt er zelf voor kiezen hoe je dit doet. Zo kun je de items op een kledinghangertje hangen maar er natuurlijk ook voor kiezen om de items één voor één aan te trekken.

In de app kun je vervolgens deze foto’s uploaden en alle informatie toevoegen over het item. Tot welke categorie behoort het item? Is het bijvoorbeeld een jeans of een trui? Welke maat is het item en hoe valt het? Wat is de staat van het item? Is deze nog gloednieuw of heeft deze toch wel gebruikssporen? Vervolgens voeg je de vraagprijs toe en het pakketformaat en that’s it. Binnen no time staat jouw kledingitem te koop op Vinted.

Het geld van de items die je verkoopt komen in de app in je Vinted Portemonnee. Met deze portemonnee kun je weer opnieuw shoppen op Vinted of je kunt ervoor kiezen dit bedrag uit te laten betalen op je rekening. Handig toch?

Afgelopen weekend heb ik mijn kast nog eens even goed uitgezocht en mijn online kledingkast op Vinted weer goed aangevult. Van zomerjurkjes tot winterse items en gloednieuwe sportitems van Stronger, je vindt het allemaal in mijn kast. Ben je benieuwd? Je kunt mijn kast vinden door te zoeken op @lindseybeljaars De items probeer ik altijd zo snel mogelijk te verzenden en zullen altijd netjes verpakt zijn. Happy shopping! 

Verkoop jij weleens spullen via jouw online kledingkast op Vinted?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

1 Reactie

  1. 11 november 2023 / 03:50

    Ik heb een hoop kleding in mijn kast liggen die ik amper meer draag… Hoe verzend je de kleding? Koop je daar speciale zakjes voor of?