fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Nieuwe outfit van ComeGetFashion

Nieuwe outfit van ComeGetFashion

Yes, het was weer zover, ik mocht nieuwe items uitzoeken bij ComeGetFashion. Altijd lastig want ze hebben zoveel leuke items in de webshop. Uiteindelijk ben ik gegaan voor twee items die ook nog eens heel erg leuk met elkaar te combineren zijn. In dit artikel laat ik je heel graag mijn nieuwe outfit van ComeGetFashion zien. Een outfit die perfect is voor de herfst en winter. Kijk je gezellig met mij mee?

Outfit voor het najaar

Gestreepte roze trui

Voorheen had ik vooral tinten zoals beige, offwhite en bruin in mijn kast. Dit is echter de laatste tijd echt wel veranderd. Ik draag weer een stuk meer kleur en vind het leuk om dit te combineren met zwart. Toen ik deze gestreepte roze trui zag in de webshop van ComeGetFashion was ik direct enthousiast. Het is een gestreepte roze trui met oranje strepen. Hij heeft wijd uitlopende mouwen en een hoge col. Perfect voor het najaar! De trui is gebreid, gemaakt van 100% Acryl en heeft een Loose fit.

Deze trui is voor € 39,99 te koop (eventueel ook verkrijgbaar in het groen met wit)

Teddy bodywarmer

Ben jij echt een koukleum, like me, en is een trui in de winter niet voldoende? Dan kun je natuurlijk over je trui een bodywarmer dragen. Mijn oog viel meteen op de teddy bodywarmer. Hoe leuk is deze? Echt oneindig te combineren en natuurlijk ook super leuk over een jurkje. De teddy bodywarmer heeft een oversized fit, twee steekzakken en is gemaakt van een fijne teddy stof.

Deze bodywarmer is voor € 44,99 te koop (eventueel ook verkrijgbaar in crème, beige en groen)
Zoals jullie wellicht begrijpen ben ik helemaal happy met mijn twee nieuwe aanwinsten! Helemaal zin om ze de komende tijd lekker te gaan dragen.

Wat vind jij van mijn Nieuwe outfit van ComeGetFashion?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: