fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Witte jurk met cowboyboots

Witte jurk met cowboyboots

Regen, wind en wolken, het voelt inmiddels echt als herfst. Maar hé, we klagen niet. Het weekend, en zeker vrijdag en zaterdag, was heerlijk! Echt nog even zo’n heerlijke nazomer waar je op hoopt. Ik dacht dan ook: ‘Ik trek lekker mijn witte zomerjurk aan nu het nog kan!’ In dit artikel laat ik je mijn look met mijn witte jurk met cowboyboots zien. Let’s go! 

Witte jurk met cowboyboots

Hoe combineer je cowboylaarzen?

Mijn beige cowboyboots heb je ongetwijfeld vaker voorbij zien komen. Dit paar laarzen staat absoluut in mijn top drie van favoriete laarzen in mijn stash. Ik heb ze al een tijdje maar ben er heel zuinig op waardoor ze nog steeds als nieuw zijn!

Ik hoor vaak dat men cowboylaarzen moeilijk te combineren vindt. Hoe combineer je cowboylaarzen? Naar mijn mening is het stylen van cowboylaarzen juist heel makkelijk. Je kunt ze namelijk echt overal mee combineren. Met jurkjes, met rokjes, met een straigth jeans, een flared jeans en wide leg jeans, you name it! Dat komt goed uit want cowboylaarzen ga je in het najaar van 2023 heel veel zien. Vooral hoge cowboylaarzen zijn helemaal on trend.

De prachtige beige laarzen die ik draag zijn van het merk Toral en heb ik ontvangen van Omoda. Ze zitten inmiddels niet meer in de collectie maar Omoda heeft absoluut vergelijkbare paren in het assortiment zitten. Ik combineer deze laarzen dus met een prachtige midijurk van Vila. Deze heeft een driekwart mouw, een mooie v-hals en een dikke onderjurk met hieroverheen een sheer laagje. Hierdoor wordt het een lekkere speelse en luchtige jurk. Om hem wat te tailleren draag ik er een witte riem op van Loavies.

Wat denk jij? Zit de zomer er echt op? Of kunnen we nog wat heerlijke nazomerdagen verwachten? Ik hoop zo dat het zonnetje zich nog lekker vaak gaat laten zien! 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: