fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Unieke oorbellen van MUZE

Unieke oorbellen van MUZE

Oh wauw, ik ben helemaal verliefd geworden op mijn nieuwe oorbellen. In totaal heb ik twee paar unieke oorbellen van MUZE aan mijn sieradenstash mogen toevoegen. Het woord uniek is hier absoluut op zijn plaats en ik laat mijn nieuwe aanwinsten heel graag aan jullie zien in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de unieke, handgemaakte statement oorbellen van MUZE? Lees dan zeker mee.

Handgemaakte statement oorbellen

Statement oorbellen zijn op dit moment helemaal on trend. Je kunt hiermee je outfit echt helemaal afstylen. De oorbellen van MUZE zijn uniek omdat ze handgemaakt zijn. Daarnaast hebben ze symmetrische maar ook heel veel assymmetrische oorbellen in het assortiment. Mijn oog viel juist op de assymetrische oorbellen omdat dit de sets extra uniek maakt.

Unieke oorbellen van MUZE

Earrings Purple Swarovski Flower | Gold | €64,95


Oorbel 1: een rvs bloem-oorhanger met paarse Swarovski-kristallen en met in het hart van de bloem stampertjes bezet met Zirkonia steentjes.

Oorbel 2: een rvs blad-oorsteker bezet met paarse Swarovski-kristallen, met daaraan rvs blaadjes en een kleine paarse Swarovski-kristal druppel.

Unieke oorbellen van MUZE

Earrings Pastel Colors | Gold | €64,95

Oorbel 1: een rvs oorsteker bezet met paarse Swarovski-kristal, met daaraan rvs zetkastjes bezet met lichtblauwe, roze en lichtgroene pastel Swarovski-kristallen.
Oorbel 2: een rvs oorsteker met perzik-kleurige Swarovski-kristal, met daaraan rvs zetkastjes bezet met lichtblauwe, roze, gele en lichtgroene pastel Swarovski-kristallen.

Wauw, wat ben ik blij met mijn nieuwe handgemaakte, statement oorbellen. Ik vind ze onwijs tof en weet zeker dat ze een outfit helemaal af maken. Bijvoorbeeld bij een chique diner of een feestje. Dit is toch perfect? Uniek en elegant, wat wil je als vrouw nog meer? Ik vind het een hele mooie aanvulling op mijn sieradenstash. Dit soort oorbellen had ik namelijk absoluut nog niet in mijn collectie!

Muze kortingscode

Ben jij nou super enthousiast en nieuwsgierig geworden? Ik heb een hele leuke kortingscode voor je geregeld! Met de code Lindsey15 krijg je 15% korting bij MUZE sieraden.

Wat vind jij van deze unieke oorbellen van MUZE?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: