fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Groeien op Instagram

Groeien op Instagram

Groeien op Instagram, heel veel mensen willen het maar hoe doe je dat nou? Probeer jij al een tijdje succes te boeken op Instagram maar is dat tot nu toe nog niet gelukt? Vraag jij je af: ‘Hoe groei ik mijn account organisch op Instagram?’ Op deze vraag geef ik antwoord in dit artikel. Kun jij deze Instagram Tips wel gebruiken? Lees dan snel verder.

5 Instagram tips om meer te groeien

Tip 1 – herkenbare branding

Zorg voor een herkenbare branding. Welke lettertypes en kleuren gebruik je? Hoe schrijf je je captions? Zorg voor één branding in je posts zodat je volgers je branding gaan herkennen zonder je naam te zien!

Tip 2 – persoonlijke content

Be personal! Wees lekker jezelf en maak je content persoonlijk. Dit zorgt voor meer diepgang en meer connectie. Voeg hieraan waarde toe (wat zorgt ervoor dat mensen je account willen volgen?) en je bent op de goede weg.

Tip 3 – ken je doelgroep

Ken je ideale volger. Wie is je doelgroep? Voor wie is de inhoud die je maakt bedoeld? Dit is echt zo belangrijk. Houd je ideale volger altijd in je achterhoofd met het maken van je content.

Tip 4 – consistency is key

Wees consistent. Bepaal hoeveel posts je in de week kunt plaatsen en zorg dat je dit aantal consistent aanhoud. Aan te raden is minimaal 4 keer per week / maximaal 2 keer per dag.

Tip 5 – SEO werkt ook op Instagram

Implementeer SEO. Schrijf jij teksten en implementeer jij hier SEO al in? Goed bezig! Wist jij dat instagram hetzelfde werkt? Ook dit is een zoekmachine en hierdoor is het gebruiken van trefwoorden in jouw captions, ig-naam en bio absoluut aan te raden. Vergeet de alt-tekst niet!

Vertel, lukt het jou om je instagram te laten groeien? 🚀 Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze tips. Heel veel succes! Bij vragen kun je mij altijd een berichtje sturen op mijn blog of natuurlijk op Instagram DM! En vergeet me niet te volgen voor meer tips.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: