fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Stap in de zomer met stijl! Ontdek de nieuwste trends in zomerschoenen

Stap in de zomer met stijl!

Met de zomer in volle gang is het tijd om je schoenencollectie zomerproof te maken. Of je nu van plan bent om op het strand te flaneren of trendy te zijn in de stad, het is essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in zomerschoenen. In dit artikel zullen we enkele van de hotste trends van dit seizoen bespreken, zodat je op elke gelegenheid in stijl kunt stralen.

Elegante espadrilles

Espadrilles zijn al lang een zomerfavoriet en dit jaar zijn ze helemaal in de mode. Ze hebben een lage hak en linten die om je enkels wikkelen. Ze zijn perfect voor een romantische zomerlook en kunnen zowel met jurken als met shorts worden gedragen. Ga voor neutrale tinten zoals beige of pastelkleuren, zo krijgen je zomeroutfits een elegante uitstraling.

Luchtige sandalen

Als het op zomerschoenen aankomt, kunnen sandalen niet ontbreken. Kies voor modellen met dunne bandjes, kralenversieringen of gevlochten details. Deze zijn comfortabel en bieden een verfijnde uitstraling. Populaire merken zijn Gabor, Tamaris, en Durea. Combineer ze met een maxi-jurk of een zwierige rok voor een moeiteloos chique zomerlook. Sandalen zijn vaak neutraal van kleur, maar een felle kleur misstaat zeker ook niet! De zomer is immers kleurrijk dus jij kan dat ook zijn.

Retro slingbacks

Slingbacks zijn deze zomer weer helemaal terug. Deze schoenen hebben een lage hak, een puntige neus en een bandje rond de hiel, wat zorgt voor een retro look en een mooie vrouwelijke uitstraling. Ze zijn er in neutrale pasteltinten, maar ook in felle kleuren voor wie een statement wil maken. Stijl ze bijvoorbeeld met een pantalon of een A-lijn jurk, voor een zomerse look die vintage-geïnspireerd is.

Zomerse sneakers

Zomerse sneakers zijn een populair wanneer je veel moet lopen, of een wat stoerdere look zoekt. Kies voor lichte en luchtige materialen zoals canvas of mesh om je voeten koel te houden, en ga over het algemeen voor wat lichtere kleuren die passen bij de zomer. Echter, er is ook niks mis met felle kleuren, bloemenprints of pastelaccenten om je outfits wat speelser te maken. Voorbeelden van merken die veel opties hierin bieden zijn Skechers, Karhu, Adidas, en New Balance.

Vrolijke muiltjes

Muiltjes hebben een open achterkant en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Deze must-haves zijn verkrijgbaar in vrolijke prints zoals bloemen, strepen of tropische motieven, en fleuren elke outfit op! Combineer ze met een eenvoudige outfit om ze te laten opvallen, of juist met nog meer kleur voor een vrolijke, feestelijke look.

Sportieve slip-ons

Wanneer comfort het belangrijkst is, zijn slip-ons de ideale keuze. Ze zijn makkelijk om lang op te lopen en bieden de perfecte mix van sportiviteit en stijl. Ze zijn er in opvallende kleuren of metallic afwerkingen, zodat je er modieus bij loopt wanneer je ze draagt. Combineer ze met een short en een T-shirt voor een trendy en relaxte uitstraling.

Bij het updaten van je schoenencollectie voor de zomer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. De genoemde voorbeelden behoren tot de must-haves van dit seizoen. Kies er een die past bij je persoonlijke stijl en combineer hem met een leuke outfit. Stap in de zomer met stijl en geniet van elke stap die je zet!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Gastblog.

Delen: