fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Gratis dekbedovertrek van Y-NOT

Gratis dekbedovertrek van Y-NOT

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi dekbedovertrek. Een neutrale tint die perfect matcht met ons behang. Het heeft even geduurd maar ik heb het perfecte dekbedovertrek gevonden bij Y-NOT. Nu heb ik een hele toffe actie waarbij ik een Gratis dekbedovertrek van Y-NOT mag weggeven. Geloof me, dit wil je. Lees snel verder.

3 HALEN = 1 BETALEN

Dekbedovertrekken zijn helaas niet goedkoop. Zeker niet als je kiest voor een overtrek van goede kwaliteit. Maar, als je drie dekbedovertrekken ontvangt en er maar 1 hoeft te betalen dan wordt het natuurlijk wel erg aantrekkelijk. Klik hiervoor op deze link en gebruik de code LINDSEY. Happy shopping!

Ik heb gekozen voor een dekbedovertrek van Egyptisch katoen. Een stof die ademend en ventilerend werkt, super zacht aanvoelt maar wel erg sterk is. Daarnaast is het materiaal ook nog eens duurzaam wat betekent dat je dekbed lang mee zal gaan. Hij wordt geleverd met 2 kussenslopen en heeft een instopstrook met drukknopen. Dat laatste is echt briljant! Hierdoor blijft het dekbed namelijk echt veel beter in de overtrek zitten.

Door de print op ons behang koos ik voor een overtrek in één, neutrale kleur. Dit dekbedovertrek is er in 10 verschillende kleuren en ik ben gegaan voor de kleur ‘zand’. Een prachtige, licht beige tint die heel luxe en vooral lekker rustig en sereen oogt. Zoals ik al hoopte matcht de kleur echt perfect met ons marble look behang. Het pakte echt precies uit zoals ik hoopte.

Er zijn 3 verschillende maten:

  • 1-persoons (140 x 200/220)
  • 2-persoons (200 x 200/220)
  • Lits-jumeaux (240 x 200/220)

Heb je liever een dekbedovertrek in een feller kleurtje, met een print of zelfs in een teddy stof? Ook daarvoor kun je terecht bij Y-NOT. Vergeet hierbij mijn code niet. Wanneer je dus één dekbedovertrek koopt, krijg je er nog 2 gratis. Lekker toch?

Ken jij het merk Y-NOT al?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: