fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Ferragamo Signorina Libera

Ferragamo Signorina Libera

Parfums, ik ben er dol op. Ik heb dan ook echt een gigantische parfumstash. Iedere ochtend kan ik lekker tussen alle geuren kiezen en dat vind ik heerlijk. Ik vind het een verlengde van de look die ik die dag draag en ook hoe ik mij voel bepaald uiteindelijk de geur. Een tijdje terug kreeg ik van een pr bureau de vraag of ik de nieuwe geur van Salvatore Ferragamo wilde ontvangen. Toen ben ik eigenlijk meteen gaan Googelen want van het merk had ik om eerlijk te zijn nog nooit gehoord. Inmiddels heb ik geur Ferragamo Signorina Libera ontvangen en in dit artikel vertel ik jullie er alles over. Gezellig als je meeleest!

Ferragamo Signorina Libera

Signorina Libera van Salvatore Ferragamo

Een privékoerier stond voor de deur met een prachtige, bordeauxrode tas. Hierin zaten witte rozen, een geel vloeipapiertje en de geur Ferragamo Signorina Libera. Wauw, wat een luxe! Zo heb ik een nieuw parfum nog nooit bezorgd gekregen. Uiteraard maakte dit mij wel extra nieuwsgierig naar de geur.

Het merk noemt de geur zelf levendig en verrassend. De geur zit in een grote, vierkanten verpakking. Deze verpakking is licht geel met zwarte en gouden letters en een geel lintje langs de onderkant van de verpakking. Het ziet er heel fleurig, mooi en luxe uit. Door de gele kleur denk ik wel meteen aan een fris parfum dat geschikt is voor de lente en zomer.

Ferragamo Signorina Libera

Het flacon zelf is van glas en is rechthoekig. Hij is heel zwaar en voelt hierdoor meteen erg luxe aan. Als dop zit er een shiny bolletje op en van geel lint is er een mooi strikje gemaakt. Absoluut niets op aan te merken. Dit is natuurlijk een heel mooi flacon om te plaatsen op je kaptafel.

Geurnoten

  • Topnoten: sprankelende, fluwelen peer, bergamot uit Calabrië en aromatische frisheid van elemi
  • Hartnoten: roos absolue en pruimennectar
  • Basisnoten: zoetheid van Italiaanse irisboter, zoete accenten van roze suiker en warm gevoel van cashmere woods en ambroxan

Ferragamo Signorina Libera

Jeetje, wat een toffe lijst met geurnoten zeg. Zo’n uitgebreid geurenschema heb ik nog nooit gezien bij een geur. Eerlijk is eerlijk, sommige geurnoten (zoals de frisheid van elemi) zeggen me niet echt iets. Als ik de geur mag omschrijven in Jip en Janneke taal dan kan ik niet anders zeggen dan dat het een mix is van fris, fruitig, zoet en warm. Niet te bloemig, niet te poederig, maar juist lekker waterig, fris en fruitig en na een tijdje wordt hij net wat zoeter en warmer. Lekker? 100%! Hij is echt heel erg lekker en perfect voor de lente en zomer. Ik typ nu dit artikel met de geur op en ik draag hem al de hele week. Dat zegt denk ik wel genoeg toch?

Deze Ferragamo Signorina Libera bevat 100ml. en kost € 118,-
Salvatore Ferragamo is te koop bij Douglas

Ken jij dit merk parfum al?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Jeanelle
    20 mei 2023 / 09:14

    Wat een heerljjk geur voor in deze tijd lijkt mij dit! Zomers! 🌞 En wat een mooie flacon.