fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Wide leg jeans stylen

Wide leg jeans stylen

De wide leg jeans is op dit moment mega on trend. Ik ben er heel blij mee want ik ben dol op wijde spijkerbroeken. De laatste tijd ben ik dan ook vaak te vinden in een wide leg jeans. Vind jij de trend wel tof maar heb je geen idee hoe je een wide leg jeans moet stylen? Ik help je in dit artikel graag verder. Een wide leg jeans stylen doe je zo!

Wide leg jeans stylen

Wat draag je op een wide leg broek?

Op instagram, Pinterest, in de magazines, je kunt echt niet om de wide leg broek heen. Je ziet ze in meerdere varianten zoals in een jeans of in een pantalonstofje. Daarnaast zie je ook een variatie van highwaist, midwaist en zelfs lowwaist. Mijn voorkeur heeft een wide leg jeans met een highwaist. In dit artikel bespreek drie Wide leg jeans stylen.

Everything oversized

Deze eerste style is absoluut de meest casual style van de drie. Wanneer je namelijk kiest voor een oversized broek dan mag in deze style alles oversized zijn. Het dragen van een wijde broek hoeft namelijk niet altijd te betekenen dat je hem moet compenseren met een strakke top. Je kunt je wide leg broek combineren met een oversized spijker- of bomber jas, een oversized blazer of een grote trui. Grove dadsneakers eronder en you’re ready to go.

With heels 

Ga je een avondje uit? Je kunt een wide leg jeans super stijlvol dragen. Ik ben laatst met een vriendin uiteten geweest bij Nela in Amsterdam. Een prachtige tent waar men zich stijlvol kleed. Ik droeg mijn favoriete wide leg jeans met hierop een dreamy, flowy croptop. Om de look nog iets meer classy te maken droeg ik hier mooie, zwarte pumps onder met een puntige neus. Een prachtige zwarte tas en mijn waivy hairlook maakte mijn outfit compleet.

Spring ready

Giletjes en loafertjes, ze zijn op dit moment mega in de mode. Ik ben er fan van en draag ze heel erg graag. Beide zijn heel erg leuk te combineren met een spijkerbroek met wijde pijpen. In mijn outfit heb ik de broek gecombineerd met een luchtige beige blouse met roze print. Hieroverheen draag ik een beige gilet en ik draag hieronder roze loafertjes. Ik vind het een geslaagd lookje, wat jij?

Drie wide leg jeans stylen. Welke style vind jij het leukst?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: