fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Hoe ik mijn makeup vroeger deed VS Nu

Hoe ik mijn makeup vroeger deed VS Nu

Yes! Het is eindelijk weer een tijd voor een good old artikel over make-up. Deze blog is ooit ontstaan uit mijn liefde voor make-up. Als jonge meid kon ik uren voor de spiegel zitten oefenen op de mooiste make-up looks die ik voorbij zag komen op YouTube. Zodra er een nieuwe collectie uit was van Essence rende ik naar de drogisterij om alles in te slaan. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en gebruik ik totaal andere producten. In dit artikel bespreek ik Hoe ik mijn makeup vroeger deed VS Nu. Ben je benieuwd? Lees gezellig met mij mee.

Wenkbrauwpoeder vs. wenkbrauwpotlood

Jarenlang heb ik gezworen bij de Catrice Wenkbrauwkit. Door de jaren heen is deze qua vormgeving ietwat veranderd maar het poeder in de kit is altijd steady hetzelfde gebleven. Ik heb deze heel vaak opnieuw gekocht en niets kon, wat mij betreft, aan dit product tippen. Toch is dit inmiddels veranderd. Ik ben namelijk van een wenkbrauwpoeder overgestapt op een wenkbrauwpotlood. Met het potlood kan ik namelijk heel natuurlijk en dun haartjes tekenen en het resultaat is een stuk natuurlijker en strakker.

Fun fact: ik draag tegenwoordig niet heel veel make-up meer. Maar heb wel een everyday make-up routine en hierbij sla ik mijn wenkbrauwen echt nooit over. 

Blush in poedervorm vs. vloeibare blush

Ik ben dol op blush maar ik gebruik het niet iedere dag. Zodra ik bijvoorbeeld uiteten ga of een avondje uit, dan breng ik ook contour en blush aan. Vroeger had ik alleen maar blush in poedervorm in mijn stash. Mijn favoriete merk was 100% MAC en mijn eerste blush was de MAC Dainty. Wie kent hem niet? Toch ben ik overgestapt van poederblush naar vloeibare blush. Oh en ook mijn bronzer is trouwens tegenwoordig vloeibaar in plaats van in poedervorm. Het gebruik van vloeibare producten geeft toch net een wat natural en glowy effect en dat heeft op dit moment absoluut mijn voorkeur.

Matte lipstick vs. shiny lipstick & lipgloss

Matter dan mat, dat waren mijn lipsticks anno 2016. De lipsticks waren zelfs zo mat dat de bijna niet aan te brengen waren en eenmaal op de lippen onwijs stroef aanvoelde. Met als resultaat mijn uitgedroogde lippen vol velletjes nog daar gelaten. Waarom was dit ookalweer de trend? Glossy lips waren echt een no go! Gelukkig is dat anno 2023 totaal anders. Ik draag zelden nog een matte lipstick en ga eigenlijk altijd voor een glossy effect. Daarnaast draag ik ook regelmatig een lipgloss over mijn lipstick heen. Ik ben blij met het resultaat en gelukkig mijn lippen ook aangezien deze nu een stuk gehydrateerder blijven!

Dit is hoe ik mijn makeup vroeger deed VS nu. Wat is bij jou het grootste verschil? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: