fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Zusss dekbedovertrek winactie t.w.v. € 109,95

Zusss dekbedovertrek

Oeeeeeeh Yess!! In samenwerking met het toffe merk Zusss heb ik echt een onwijs leuke winactie voor jullie. Wij geven samen namelijk een heel mooi, tweepersoons dekbedovertrek weg aan één van jullie. De winactie loopt via Instagram maar omdat ik het idee heb dat niet iedereen die mijn blog leest mij ook volgt op Instagram wilde ik jullie uiteraard ook op de hoogte brengen van deze te gekke winactie. Wil jij hier alles over weten? Lees dan snel verder!

Zusss dekbedovertrek tweepersoons

Zelf heb ik dit dekbed sinds oktober en is het echt vanaf dat moment mijn favoriete dekbed. En nee, dat is echt niet alleen om deze winactie te promoten, ik ben oprecht fan! Het is mijn eerste dekbed van ZUSSS maar absoluut niet het laatste.

Laten we even beginnen met het mooie maar simpele design. Dit dekbed is wit, op iedere kussensloop staat een hartje in het midden en op het dekbed zelf de tekst ‘durf te dromen’. Natuurlijk is dit wel echt de perfecte quote om het nieuwe jaar mee te starten. Durf te dromen, een toepasselijke tekst op een dekbed maar zeker ook van toepassing op je dagelijkse leven. Onderaan op het dekbed en de kussenslopen staat subtiel het ZUSSS logo en aan he overtrek en de kussenslopen hangt een labeltje met ‘Slaap lekker’ erop. Hele leuke details!

Dit Zusss Durf te Dromen dekbedovertrek is een lits jumeaux en heeft dus een maat van 220x240cm. De stof van het overtrek is 100% katoen en hierdoor superzacht en comfortabel! De overtrek is ook voorzien van een instopstrook en dat is echt ideaal.


Wil jij nou meedoen aan deze fantastische winactie? Ga dan even naar mijn Instagram account. Dit moet jij doen om dit Zusss Dekbedovertrek te winnen👇🏻

1. Volg Zusss (@zusss.nl) en mij (@lindseybeljaars) op instagram

2. Laat mij in de comments weten waarom jij dit prachtige dekbedovertrek wilt winnen

3. Tag 2 personen die dit ook absoluut kunnen gebruiken!
⭐️ Extra kans maken? Deel dan deze post in jouw stories!

Doe jij mee met deze Zusss dekbedovertrek winactie t.w.v. € 109,95? Heel veel succes!! X

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen:

1 Reactie

  1. Marian
    11 januari 2023 / 09:49

    Mooi en fijn dekbedovertrek lijkt me, helaas geen Instagram.