fbpx
28   82
111   221
107   245
119   313
119   245

Modetrends 2023 lente zomer

Modetrends 2023 lente zomer

Oké, we zitten nog middenin de winter, maar al wel in het nieuwe jaar. Mijn mindset is allang gefocust op het voorjaar en na carnaval mag van mij de lente direct beginnen. Stiekem ben ik al wat aan het rondneuzen online, opzoek naar de nieuwste Modetrends 2023 lente zomer. Ben jij ook benieuwd naar de trends die je dit voorjaar veel gaat zien? Lees nu mee!

Dit zijn de grootste modetrends voor de lente/zomer van 2023

Ton sur ton

Yes! My Fave! Gelukkig zie je deze trend ook in de lente/zomer van 2023 weer heel veel. Ton sur ton betekent letterlijk tint op tint. De trend wordt het meest geassocieerd met neutrale tinten zoals offwhite, beige, wit en bruin. In deze trend valt je hele look dus in hetzelfde kleurenpallet. Je kunt echter deze trend ook doortrekken in andere kleuren. Je kunt bijvoorbeeld een donkergroene pantalon met wijde pijpen combineren met een lichtgroene pastelkleurige top.

Colorblocking

Echter is ook precies het tegenovergestelde van ton sur ton een trend, namelijk colorblocking. Deze trend combineert juist kleuren uit een compleet ander kleurenpalet bij elkaar. Het liefst hele felle uitgesproken kleuren. Knalgeel met fuchsia roze of groen met rood, why not? Oh en nog een leuke, bijkomende trend. Een helder rode kleur is deze lente en zomer helemaal in de mode.

Denim on denim

Deze trend is terug van weggeweest, denim on denim. Deze trend zag je heel veel in de jaren ’90 maar is daarna een tijdje weggeweest. Daar komt dus verandering in. Qua jeans zie je heel veel wide leg jeans, bootcut jeans, bleached jeans en jawel, ook low waist jeans. Dat is nog een extra trend, low waist voor je broeken, het mag weer. Op je jeans kan je dus prima een denim top of een denim jack dragen. Om eerlijk te zijn is dit nooit echt mijn trend geweest. Ik vind verschillende spijkerstoffen heel moeilijk om met elkaar te combineren. Oh en de low waist trend? Daar moet ik ook nog echt even aan wennen.

Dit zijn drie modetrends 2023 lente zomer. Welke trend is jouw favoriet? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.