fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Modetrends 2023 lente zomer

Modetrends 2023 lente zomer

Oké, we zitten nog middenin de winter, maar al wel in het nieuwe jaar. Mijn mindset is allang gefocust op het voorjaar en na carnaval mag van mij de lente direct beginnen. Stiekem ben ik al wat aan het rondneuzen online, opzoek naar de nieuwste Modetrends 2023 lente zomer. Ben jij ook benieuwd naar de trends die je dit voorjaar veel gaat zien? Lees nu mee!

Dit zijn de grootste modetrends voor de lente/zomer van 2023

Ton sur ton 

Yes! My Fave! Gelukkig zie je deze trend ook in de lente/zomer van 2023 weer heel veel. Ton sur ton betekent letterlijk tint op tint. De trend wordt het meest geassocieerd met neutrale tinten zoals offwhite, beige, wit en bruin. In deze trend valt je hele look dus in hetzelfde kleurenpallet. Je kunt echter deze trend ook doortrekken in andere kleuren. Je kunt bijvoorbeeld een donkergroene pantalon met wijde pijpen combineren met een lichtgroene pastelkleurige top.

Colorblocking modetrend

Echter is ook precies het tegenovergestelde van ton sur ton een trend, namelijk colorblocking. Deze trend combineert juist kleuren uit een compleet ander kleurenpalet bij elkaar. Het liefst hele felle uitgesproken kleuren. Knalgeel met fuchsia roze of groen met rood, why not? Oh en nog een leuke, bijkomende trend. Een helder rode kleur is deze lente en zomer helemaal in de mode.

Denim on denim 

Deze trend is terug van weggeweest, denim on denim. Deze trend zag je heel veel in de jaren ’90 maar is daarna een tijdje weggeweest. Daar komt dus verandering in. Qua jeans zie je heel veel wide leg jeans, bootcut jeans, bleached jeans en jawel, ook low waist jeans. Dat is nog een extra trend, low waist voor je broeken, het mag weer. Op je jeans kan je dus prima een denim top of een denim jack dragen. Om eerlijk te zijn is dit nooit echt mijn trend geweest. Ik vind verschillende spijkerstoffen heel moeilijk om met elkaar te combineren. Oh en de low waist trend? Daar moet ik ook nog echt even aan wennen.

Looks voor dames

Heb jij heel vaak totaal geen inspiratie voor een outfit? Sta je voor de kast en heb je geen idee wat je moet aantrekken? Check dan de Looks voor dames van Omoda. Dit is echt zo briljant. Sowieso doe ik vaak outfitinspiratie op bij Omoda maar hun looks pagina is zo heerlijk om doorheen te scrollen. De looks zijn ingedeeld in verschillende categoriën zoals party, kantoor en everyday. Even spieken tussen deze looks en je weet binnen no time wat je aan moet trekken.

Dit zijn drie modetrends 2023 lente zomer. Welke trend is jouw favoriet? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: