fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

GM Collin Instant Radiance Eye Patches

GM Collin Instant Radiance Eye Patches

Een struggle, dat is het iedere ochtend om mijn bed uit te komen. Jeetje, wat heb ik daar in de winter toch moeite mee. Het is gewoon veel te lekker warm in bed en dat de wekker gaat terwijl het buiten donker is trek ik gewoon echt slecht. Ik voel mij dan ook sneller moe en futloos. Mijn skincare neem ik altijd erg serieus maar in de herfst en winter besteed ik hier extra aandacht aan. Vorige week heb ik de GM Collin Instant Radiance Eye Patches getest en daar vertel ik je graag alles over in dit artikel. Off we go! 

GM Collin Instant Radiance Eye Patches

Oogpads review

Maskers tegen donkere kringen of puffy eyes, ze zijn populair en ik gebruik ze graag. Allereerst vind ik het frisse gevoel altijd heel erg fijn. Zeker wanneer je wat duf bent is het aanbrengen van oogpads onder je ogen gewoon heel erg lekker. Het geeft mij een ontspannen gevoel en het is fijn om de dag mee te beginnen. Het aanbod in oogpads is echt mega groot. Er zijn er in allerlei materialen en heel veel verschillende ingrediënten. In dit artikel zoom ik dus in op de G.M. Collin Instant Radiance Eye Patches.

GM Collin Instant Radiance Eye Patches

Voor mij is G.M. Collin een nieuw merk. Ik heb voor de zekerheid nog even teruggezocht op mijn beautyblog en inderdaad, ik heb nog nooit eerder een product van het merk gereviewd. De website zegt: ‘Het merk bestaat al 60 jaar en is en onbetwiste leider in huidverbeterende producten en ontwikkelt al zijn producten met het continue doel om geavanceerde, innovatieve productformuleringen te leveren.’

G.M. Collin Instant Radiance Anti-Aging Eye Patch

De oogpads zitten in een rechthoekig, vierkante verpakking met zilver en gouden details. Het ziet er eigenlijk direct al luxe uit. Weinig poespas, een verpakking die clean is en waarop direct duidelijk wordt dat er 5 paar oogpads in zitten en dat de pads een anti-aging werking hebben. Op de achterkant van de verpakking tref je de gebruiksaanwijziging en die is zoals we gewend zijn bij oogpads. Eenmaal aangebracht op een gereinigde huid onder de ogen kun je de eyepatches 20 minuten laten zitten.

Ik heb geprobeerd een goed voor- en na resultaat op de foto te krijgen maar dat was toch wel erg lastig. Mijn ervaring met de pads zijn goed. Ze ruiken heerlijk en voelen onwijs prettig en verkoelend aan op de huid. Ik heb er oprecht van genoten. Mijn idee is wel dat mijn puffy eyes qua zwelling wat afgenomen zijn. Natuurlijk is het niet zo dat oogpads direct je wallen en kringen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Het blijft een snelle oplossing dat hooguit een dag doorwerkt. Zie het als een extra hydratatie. Ik doe het dan ook het liefst bijvoorbeeld de dag van een feestje omdat ik het dan leuk vind om ook uit te pakken met een make-up look.

Conclusie: zijn deze GM Collin Instant Radiance Eye Patches fijn? Jazeker! Ik raad ze absoluut aan. Ik heb ze ontvangen van een prbureau maar moet wel eerlijk zeggen dat ik ze zelf niet opnieuw zou kopen. Dat is voornamelijk door de prijs die ik toch wel aan de hoge kant vind.

Goed om te weten: Bij G.M. COLLIN zijn geen van onze eindproducten en ingrediënten getest op dieren en dat zal ook nooit gebeuren.

Deze G.M. Collin Instant Radiance Eye Patches koop je voor € 52,- 

Gebruik jij weleens oogpads?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: