fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

New years eve outfit

New years eve outfit

Oké, nog één keer dan, een gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat je een onwijs fijne jaarwisseling hebt gehad. Wij zeker wel! We hebben het, met vrienden, gevierd bij mijn broer en schoonzus. Het was een gezellige avond met heerlijke hapjes en de nodige drankjes. Al een tijdje had ik mijn New years eve outfit in gedachte en zaterdag 31 december was het eindelijk tijd om deze outfit te dragen. Ik laat hem, met veel plezier, aan jullie zien. Kijk je mee?

NYE Outfits ideas

Alles in deze look draaide om mijn prachtige, champagnekleurige top. Ik heb deze top echt al maanden in mijn kast hangen en er was nog geen juiste gelegenheid geweest om hem te dragen. Maar Oud & Nieuw was dit absoluut wel! Ik wist dan ook al heel lang wat mijn look zou gaan worden tijdens de jaarwisseling.

De top is van NA-KD en gemaakt van een champagnekleurige, satijnenstof. Hij heeft dus geen pailletten of glitters maar is wel shiny door het satijn. De kleur is echt prachtig! Aan de voorkant is de top hoog gesloten met een boothals en hij heeft een open rug met prachtige koordjes die heel subtiel op je rug vallen. De top is chique, classy en feestelijk!

De rest van de look heb ik lekker basic gehouden omdat ik de nadruk echt op de top wilde leggen. Ik droeg een mooie, zwarte pantalon. Toevallig ook van NA-KD! Hieronder mijn zwarte laarzen met vierkante neus en blokhak van Manfield. Voor een extra feestelijke touch droeg ik mijn zwarte, leren riempje van Rihoas met een gouden detail en uiteraard de nodige gouden sieraden met diamantjes voor een extra partyvibe van o.a. Melano en Pandora.

Ik heb natuurlijk lang blond haar en ik wilde niet dat mijn haar op mijn rug zou hangen omdat dat het effect van de top zou weghalen. Ik twijfelde eerst over een lage knot maar ik besloot uiteindelijk mijn haar in een visgraatvlecht te vlechten. Het was heel lang geleden dat ik dat had gedaan but I love it! Gelijk een reminder voor mijzelf, ik moet dat echt vaker doen. Het zit namelijk super lekker, je hebt de rest van de avond geen omkijken meer naar je haar en het ziet er ook nog eens tof uit.

Wat vind jij van mijn new years eve outfit?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: