fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

De badkamertrends van 2023

De badkamertrends van 2023

Heb je toevallig net een nieuw huis gekocht en moet hier de badkamer vernieuwd worden? Of woon je heerlijk in je huidige huis maar is je droom een nieuwe badkamer in 2023? In dit artikel bespreek ik de badkamertrends van 2023. Het zijn trends waar ik persoonlijk helemaal weg van ben en als ik nu een nieuwe badkamer mocht uitzoeken zou ik het wel weten. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over deze trends. Lees je mee?

De badkamertrends van 2023

Badkamer Inspiratie

Warme tinten

Mijn vriend en ik zijn 6 jaar geleden gaan samenwonen en toen zag je heel veel witte en antracieten tegels met kranen van chroom. Koele tinten dus. Onze badkamer is nu geheel gebaseerd op deze trend van destijds. Niets mis mee hoor, wij zijn er nog steeds blij mee, maar als ik het opnieuw zou mogen doen zou ik absoluut een andere keuze maken. Op dit moment zie je namelijk onwijs veel warme tinten in de badkamer met natuurlijke materialen. Zo zie je veel beige en off-white tegeltjes maar zeker ook houten panelen op de muur en houten badkamermeubels.

Organische vormen

Deze trend zie je sowieso veel in het interieur: organische vormen. Bij deze trend wordt de badkamer dus zeker niet overgeslagen. Een perfect ronde, vierkante of rechthoekige spiegel boven de wastafel is eigenlijk echt een no-go. Dit mag juist echt een hele speelse, organische vorm zijn. Het liefst is deze spiegel zonder lijst maar mocht hij toch een kleine lijst hebben, zorg dan dat deze goud is. Ik vind zelf deze trend onwijs leuk omdat alles in een badkamer altijd vrij strak en hoekig is en dit dan juist net voor een gekke touch zorgt.

Gouden kranen

Chrome kranen zie je eigenlijk totaal niet meer. Na zwarte kranen maken nu gouden kranen de opmars. Ze zijn er in verschillende tinten, namelijk van geelgoud tot champagne kleur en roségoud. Ik ben zelf helemaal weg van kranen in een champagne kleur. Een mooie glazen douchecabine met hierin prachtige gouden kranen, gecombineerd met beige en off-white tegeltjes? I Love it!

Dit zijn de badkamertrends van 2023. Ik ben heel benieuwd, wat vind jij van deze drie trends? Zou jij zelf een badkamer kopen waarin je deze drie trends combineer? Ik absoluut! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Beeldmateriaal: Sanitairwinkel

Delen:

1 Reactie