fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Veranda in landelijke stijl

Veranda in landelijke stijl

We zitten midden in de winter. Op het moment dat ik dit artikel typ is het -4 en heb ik zo’n 10 minuten mijn autoruiten staan krabben. Bah! Dit weer is niets voor mij. Ja hooguit één weekje met wintersport maar that’s it. Van mij mogen we de winter skippen, op de feestdagen na, en lekker door naar de lente. Waar de temperatuur stijgt en de natuur weer groen kleur. Zodra de lente begint krijg ik meer energie en heb ik weer zin om naar buiten te gaan. Wij hebben in de tuin een overkapping staan maar mijn ouders hebben een prachtige veranda in landelijke stijl met glazen schuifwanden. Oh my, daar ben ik echt jaloers op. Het is hier namelijk al zo snel goed vertoeven. Ik vertel je er graag meer over in dit artikel. Let’s go! 

Veranda met glazen schuifwanden

Mijn ouders zijn een aantal jaren geleden verhuist en hebben, in hetzelfde dorp als waar ik woon, een compleet nieuw huis gebouwd op een breed kavel. Een prachtig huis met een heel mooi uitzicht. Aan het huis werd, tijdens de bouw, een veranda in landelijke stijl geplaatst. Deze stijl past het best bij het huis en de omgeving waarin het staat. De veranda is robuust, stoer en gemaakt met natuurlijke materialen.

Na het plaatsen van de veranda besloten mijn ouders echter al vrij snel dat er glazen schuifwanden in geplaatst moesten worden. Een veranda met glazen schuifwanden is namelijk echt een verlenging van je woonkamer. Het is eigenlijk inmiddels meer een tuinkamer waar je dus helemaal uit de wind zit. Zeker als de zon erop staat en je er een heater in hangt kun je in het voorjaar al heel snel genieten in de veranda.

Wanneer je een veranda verder uitbreidt met zijwanden en voorwanden zodat alle zijkanten dicht worden gemaakt dan noemen we dit een tuinkamer.

Een extraatje is natuurlijk ook dat de koeien in de lente op het weiland staan. Geloof me, dit is zo onwijs leuk om te zien. Ze zijn dan echt vrolijk aan het rennen en aan het spelen met elkaar. Een uitzicht waar ik zelf uren van kan genieten. Je raad het al, wij zijn met z’n alle veel te vinden bij mijn ouders en zitten dan graag in de tuinkamer.

Heb jij een veranda in de tuin? Zo ja, met of zonder glazen schuifwanden?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 24 december 2022 / 01:58

    24/7 prachtig uitzicht zo. Heerlijk!