fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Beige rok voor dames

Ik doe onwijs veel kledinginspiratie op via Pinterest. Het is, naar mijn mening, heerlijk om lekker te scrollen en outfits te pinnen. Vooral herfst- en winteroutfits vind ik altijd heel erg leuk omdat je lekker kunt spelen met verschillende laagjes. Al een tijdje was ik aan het azen op een beige mini rok om deze te combineren met een blazer of trui en hoge laarzen. Inmiddels heb ik de perfecte beige rok voor dames gescoord en ik laat hem je graag zien. Lees je mee? Let’s go!

Beige minirok

Om precies te zijn is dit de Camel Bruuns Bazaar Minirok Cindy Sus Clementine SkirtHij is dus van het merk BRUUNS BAZAAR en ik heb hem met 50% korting gescoord bij Omoda. Het is een effen mini rok, gemaakt van gerecycled polyester, in een mooie camelkleur. Eigenlijk echt precies waar ik naar opzoek was. Hij heeft twee steekzakken aan de voorkant en sluit met een verborgen rits aan de achterkant. De beige rok voor dames valt perfect boven de knie.

De top die ik draag is de Zwarte Cc Heart Coltrui Sofia Turtleneck Blouse. Dit is een hele mooie, dunne top die heel verfijnd is afgewerkt. Hij heeft een turtleneck maar door dat hij zo dun is combineert hij fantastisch met een blazer. Hij is gemaakt van 95% Viscose, 5% Elastaan, zit nauwaansluitend en heeft dus lange mouwen. Een top basic, echt een musthave in je kast. Inmiddels heb ik hem ook al in het donkerbruin.

Hieroverheen draag ik de Bruine Msch Copenhagen Blazer Mschkalaya Blazer. De blazer heeft een losvallend model en valt dus lekker oversized. Het is een effen bruine kleur en precies de blazer waar ik naar opzoek was. Echt, love it! Hij is gemaakt van 81% Polyester, 15% Viscose En 4% Elastaan. De panty die ik draag is van het merk Oroblu en de laarzen zijn van Shabbies (al van een aantal jaren terug). Het voordeel van de Shabbies laarzen is dat de kwaliteit zo goed is dat ze heel wat jaren met je meegaan. Een heerlijk lookje dus, compleet van Omoda, mijn favoriete shop!

Wat vind jij van deze look?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

De items heb ik gekregen van Omoda.

Delen:

4 Reacties

 1. Linda schrijft 't op
  16 december 2022 / 14:07

  Wat een leuk rokje, je ziet er goed uit. In combinatie met de coltrui is het helemaal compleet.

 2. 16 december 2022 / 13:50

  Deze beige rok staat je fantastisch Lindsey! Pareltje 🙂

 3. 16 december 2022 / 11:03

  Wat een gave rok. Ik vind die kleur best spannend om te dragen maar zoals jij het doet is het stijlvol en mooi.