fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Haar krullen zonder hitte

Haar krullen zonder hitte

Heatless, overnight curls, het is op dit moment zo´n hype. Bij het krullen van je haar denk je misschien al snel aan een krultang, een stijltang of een föhnborstel. Maar, je kunt je haar krullen zonder hitte. Jawel! In dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Lees je mee?

Heatless curls

Je haar krullen met hitte is natuurlijk super snel gefixt maar het is helaas onwijs slecht voor je haar. De optie om je haar te krullen zonder hitte duurt wellicht wat langer maar is gelukkig een stuk beter voor je haar. Je kunt hiervoor heel veel verschillende tools gebruiken maar ook items die je altijd in huis hebt zoals een t-shirt, wc papier of een legging. Ik gebruik een Heatless Curls set.

De Heatless Curls set bestaat uit 4 items, namelijk:

 • Twee scrunchies
 • Satijnen wokkel
 • Haarklem

De satijnen wokkel plaats je bovenop je hoofd en deze zet je vast met de haarklem. De rechterkant van je haar wikkel je pluk voor pluk om de rechterkant van de wokkel en links doe je precies hetzelfde. Om je haar, onderaan de wokkel, vast te zetten gebruik je de scrunchies. Hierna haal je de klem van de wokkel af en ga je lekker slapen. Dit klinkt misschien gek maar ik heb echt totaal geen last van de wokkel met slapen.

Ikzelf gebruik deze set altijd zodra ik mijn haar heb gewassen en uit de douche stap. Met handdoek droog haar werkt het bij mij het beste en blijft het resultaat het beste zitten. Voor een extra long lasting effect is het altijd aan te raden een goede mousse in je haar aan te brengen!

De volgende ochtend haal je de set uit je haar en daar zijn je prachtige krullen. Je kunt hierna een haarspray toevoegen en hup, zo de deur uit. Ik vind het zelf alleen wat mooier om mijn krullen uit te borstelen. Dit doe ik met mijn Tangle Teezer. Het effect is dan een prachtige bos met wavy krullen. Het fijne is dus dat je in de ochtend echt zo klaar bent met je haar. Ik heb het een keer getimed en deed er niet langer over dan twee minuten. Dat is toch echt briljant? Dat je haar gewoon wordt gekruld in je slaap. Wat wil je nog meer?

De Tangle Teezer kun je kopen bij Douglas.

Haar krullen zonder hitte, moeiteloos met een prachtig resultaat. 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

2 Reacties

 1. 13 januari 2023 / 13:54

  Wauw wat ziet dit er mooi uit! Ik ben altijd bang dat het bij mijzelf niet werkt haha.. maar wellicht toch het proberen waard.

  • 13 februari 2023 / 09:47

   Heb je het inmiddels al geprobeerd? ✨