fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Zo organiseer je een kerstborrel

Geef een beleving cadeau met kerst

Sinterklaas is weer uit het land en voor je het weet staat de kerstman voor de deur. Mij hoor je niet klagen. Ik ben dol op de decembermaand en alle gezelligheid die erbij komt kijken. Ik vind het dan ook heel erg leuk om de organisatie van een borrel op mij te nemen. Ben jij van plan om ook een gezellige borrel te organiseren? In dit artikel geef ik je wat tips. Zo organiseer je een kerstborrel!

Een kerstborrel organiseren

Entertainment

Natuurlijk denk je allereerst aan de hapjes en de drankjes maar het entertainment mag gewoon echt niet ontbreken. Uiteindelijk zorgt het entertainment namelijk voor een onvergetelijke avond. En geloof mij, om een extreem gezellige avond te hebben, hoeft dit echt niet ingewikkeld te zijn. Wat dacht je van een good old potje sjoelen? Koop een aantal sjoelbakken en je succes is gegarandeerd. Zorg dat je de officiële spelregels van het gezelschapsspel opzoekt en er echt een competitie van maakt. Geloof mij, binnen 5 minuten is iedereen bloedfanatiek. Te leuk toch?

Kies een thema

Een thema kiezen voor een feest of een borrel is altijd een goed idee. Hierdoor pakken mensen net wat meer uit met de outfit en je creëert een wij-gevoel. Daarnaast werkt het altijd positief op de beleving en zorgt het voor een extra herinnering. Gelukkig kun je rondom een kerstborrel heel veel leuke thema’s bedenken. Zoals bijvoorbeeld glitter and glamour of winter wonderland. Natuurlijk interpreteert iedereen een thema op zijn of haar eigen manier en is niets verkeerd. Het is gewoon extra leuk!

Communicatie

Je wilt de kerstborrel natuurlijk zo goed mogelijk organiseren en daarbij is communicatie key! Je denkt natuurlijk meteen aan de gezelligheid maar voordat deze gezelligheid kan plaatsvinden is het wel belangrijk om praktische zaken goed te communiceren. Zodra de datum en de gastenlijst bekend is stuur je een save the date zodat de genodigden de datum vast in de agenda kunnen noteren. Een teaser van de borrel om de twee weken sturen is altijd leuk en vergeet natuurlijk ook de details, de locatie, het thema etc. niet te onthullen.

En natuurlijk maak je de kerstborrel compleet met een leuke welkomstcocktail, de gezelligste drankjes en de lekkerste hapjes. Een goede afspeellijst qua muziek en de borrel kan niet meer stuk. Proost!

Zo organiseer je een kerstborrel! Organiseer jij weleens een kerstborrel?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: