fbpx
4   20
217   224
90   252
60   127
15   202

XXL beauty giveaway t.w.v. €200,-

XXL beauty giveaway

De feestdagen komen eraan en natuurlijk wil je tijdens deze dagen op je best voor de dag komen. Nou, ik heb hiervoor de perfecte winactie die je absoluut niet mag missen. In samenwerking met Kruidvat heb ik namelijk een XXL beauty giveaway t.w.v. €200,- voor jullie. Nieuwsgierig? Lees snel met mij mee!

In totaal zitten er meer dan 40 producten in deze beautycase. De producten zijn allemaal van Kruidvat eigen merk en zijn echt onwijs uiteenlopend. Van een mascara en een eyeliner tot eyebrowgel en concealer. Van facedrops en blush tot lip balm en nagellak. Echt van a tot z kun je met deze beautycase complete make-up looks maken en jouw kaptafel een fikse upgrade geven. Naast make-up zit er in de beautycase ook make-up remover, eau de toilette, een nagelvijl en wattenschijfjes. Oh en pepernoten! Wat wil je nog meer? Ga snel naar mijn instagram account (@lindseybeljaars) en doe mee met deze XXL beauty giveaway.

Vergeet overigens ook niet dat je niet alleen de producten wint maar dus ook deze fantastische beautycase. Daar ben ik stiekem wel een beetje jaloers op want de case is echt prachtig. Heel clean met diverse laatjes en vakjes om jouw producten perfect op te bergen. Super nice!

Gebruik jij weleens producten van Kruidvat eigen merk? Geloof me, het zijn echt onwijs fijne producten! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen:

2 Reacties

  1. Diana van Os
    24 november 2022 / 18:59

    Ik gebruik heel vaak kruidvat eigenmerk producten zijn heel fijn.

  2. Diana van Os
    24 november 2022 / 18:53

    Wauw wat een geweldige winactie , ik doe heel graag mee en ben heel erg benieuwd naar de producten die er in zitten ! Ik ben pas 2 jaar mezelf goed aan het verzorgen omdat ik heel erg verslaafd ben geweest , ik ben nu 2 jaar clean en ik voel me nu goed , leef gezond verzorg mezelf weer ❤❤ben eindelijk weer mezelf geworden.