fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Comfy outfit van Hunkemöller

 

Zodra ik thuis kom uit mijn werk kleed ik mij meteen om. Ik vind het dan heerlijk om een lekker chillpakkie aan te trekken. Pas nadat ik mij heb omgekleed begin ik met koken. Ik weet niet waarom maar eenmaal thuis vind ik een huispak gewoon het fijnst. Ach, het heet niet voor niets zo toch? Haha! Ik was laatst op zoek naar nieuwe outfits en spotte een hele Comfy outfit van Hunkemöller. Ik vertel je er graag wat meer over. Off we go! 

Pyjama voor dames

Zacht, leuk en warm, dat zijn mijn drie keywords tijdens mijn zoektocht naar een comfy outfit. Het materiaal mag van mij gewoon echt lekker zacht en fluffy zijn. Bijna als een knuffel! Daarnaast is het natuurlijk ook wel heel fijn als het pak gewoon ontzettend leuk is en lekker warm. Zeker met de huidige gasprijzen is een lekker warm pak met goede pantoffels geen overbodige luxe. Wist je dat je voor pantoffels voor dames ook bij Hunkemöller terecht kunt? Ze hebben van die heerlijke UGG look-a-likes die natuurlijk perfect zijn voor in huis. Leuk en heerlijk warm!

Een dames pyjama is een breed begrip. We hebben ze namelijk echt in alle soorten en maten. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een tweedelig pak bestaande uit een sweater en een joggingsbroek. De sweater uiteraard met lange mouwen en het liefst zonder capuchon. De joggingsbroek het liefst low waist met elastiek om de enkels en zakken! Vooral die zakken vind ik heel belangrijk. Ik vind namelijk niets zo irritant dan een broek zonder zakken.

En zo kwam ik uit bij een Velours groene set van Hunkemöller. Eerlijk is eerlijk, deze set is gewoon echt een plaatje. Velours is op dit moment helemaal on trend en ik vind de kleur groen echt fantastisch. Naast groen is deze set er ook in het oranje en blauw. De maten gaan van 2XS tot 3XS en er is zelfs een petite en een tall collectie. Wauw, echt overal is aan gedacht! Yes, ik heb mijn Comfy outfit van Hunkemöller gevonden.

Wat vind jij van deze set? Ik ben benieuwd, draag jij geregeld een pyjama? Kleed jij je ook meteen om zodra je thuiskomt?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: