fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Turtle Neck in beige zebraprint

Turtle Neck in beige zebraprint

Oeh yeah! Het is weer tijd voor een outfitpost op deze dinsdag. De herfst is natuurlijk in volle gang en daarom is dit absoluut een perfecte outfit voor de herfst. Althans, als je het mij vraagt. Een leuk weetje, vorig weekend was ik een nachtje met mijn vriend in Breda. Na ons heerlijke ontbijt in de Ontbijt Hotspot in Breda heeft mijn vriend deze outfitfoto’s van mij gemaakt. Ik vertel je er graag alles over. Let’s goo! 

Top van Dress Like You

Ken je het merk Dress Like You? Het is echt een heel leuk merk dat te koop is bij Invito. Ik heb er inmiddels meerdere items van in mijn kast hangen en een gloednieuw item is dus deze Turtle Neck in beige zebraprint. Mijn oog viel er gelijk op en ik ben heel blij met dit item in mijn kast.

Deze top van Dress Like You is beige met bruin. Hij heeft een aangesloten fit en is gemaakt van 100% polyester. Hij is vrij dik dus echt lekker warm. Ik heb hem in een Maat S en hij zit bij mij echt als gegoten. Twijfel je over de maat? Dan adviseer ik je wel eerder een maat te groot dan te klein te nemen aangezien er weinig rek in de stof zit.

Je koopt deze Turtle Neck in beige zebraprint van Dress Like You voor € 59,99 bij Invito.

Ik combineer deze outfit met mijn wide leg jeans van ComeGetFashion. Oeh, ik ben nog steeds zo blij met deze jeans! Hij is wel al van vorig jaar maar ik weet zeker dat je een model als dit overal kunt scoren. Het is namelijk los van de fit een vrij basic blauwe jeans. De wijde pijpen zijn op dit moment natuurlijk helemaal on trend. 

De sneakers maken mijn outfit compleet. Dit zijn de Dit zijn de Maripe norai hoge leren sneakers off white/goud. Het merk Maripé is verkrijgbaar bij Wehkamp. Ik ben echt dol op deze hoge, leren sneakers en draag ze echt heel vaak! 

Wat vind jij van deze Turtle Neck in beige zebraprint? En wat vind je van deze herfst outfit?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: