fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Madara Matte Cream Lipstick

Madara Matte Cream Lipstick

Oeeeeh yeah!! Het is weer eens tijd voor een good old lipstick review. Oh my, het is echt zo lang geleden. Het was echt weer hoog tijd. Gelukkig lag er nog een gloednieuwe lipstick te wachten om gereviewd te worden. De Madara Matte Cream Lipstick om precies te zijn. In de kleur Whisper. Ben jij benieuwd naar deze lipstick? Lees gezellig met mij mee!

Lipstick van Madara

Madara Matte Cream Lipstick uit de Velvet Wear collectie in de kleur Whisper. Deze lipstick is het tweede product dat ik probeer van het merk Madara. In augustus reviewde ik namelijk ook al een deodorant van het merk.

Lees ook –> MADARA Pure Power Deodorant

Madara Matte Cream Lipstick

Deze lipstick van Madara is 100% vegan en natuurlijk gecertificeerd. Er wordt gebruik gemaakt van zuivere minerale pigmenten, zonder synthetische en van dieren afkomstige kleurstoffen. 99% van natuurlijke oorsprong, 5% biologisch.

De verpakking is vrij simpel en eigenlijk ook wel saai te noemen. Door de grijze kleur raak ik niet meteen heel enthousiast. Maar het is wel leuk om wat meer te vertellen over deze verpakking. Madara gebruikt milieubewuste verpakkingsoplossingen, waaronder gerecycled plastic, gerecycled oceaanafval en restmateriaal van de suikerriet- en houtproductie. Sinds 2006 zijn al hun primaire verpakkingen 100% recyclebaar. Natuurlijk wilt het oog ook wat maar goed, gezien dit feit kan ik de verpakking wat beter waarderen.

Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick

De kleur Whisper is een warme, nude kleur. Hij neigt lichtelijk naar het oudroze maar zeker ook naar het roestbruin/baksteenbruin. Het is in ieder geval sowieso een hele warme kleur. De formule van de lipstick bevat een zachte, antioxidantrijke formule, verrijkt met bosbessenzaadolie en karitéboter.

Natuurlijk kon ik niet wachten om de lipstick te swatchen. Meteen kwam er een zachte, creamy lipstick met een mooi pigment tevoorschijn. Wel zag ik direct dat dit geen matte lipstick is zoals de naam wel doet vermoeden. Je kunt hem beter een satijnen finish geven. Zeker ook gezien de voedende formule is deze lipstick absoluut creamy en shiny. Niet dat ik dat erg vind want ik hou juist van deze formule. Letter creamy en boterig waardoor het erg comfortabel is om de lipstick te dragen. De kleur is mooi, goed gepigmenteerd en dekt goed. Daarnaast blijft de lipstick prima op zijn plek maar moet je hem na een maaltijd wel even bijwerken. Een fijne lipstick? Absoluut. Ik ben er blij mee!

Deze Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick kost € 25,- 

Ken jij het merk MADARA? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: