fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Edelweiss lijn

The Body Shop Edelweiss lijn

Oeeeh, The Body Shop heeft weer een nieuwe lijn gelanceerd, namelijk de Edelweiss lijn. Een lijn die ik stiekem al best een flinke tijd in huis had. Ik heb gewacht met het publiceren van dit artikel totdat de producten ook daadwerkelijk bij The Body Shop op de website stonden. Dat is nu het geval! Dus, het is hoog tijd om jullie alles te vertellen over deze gloednieuwe The Body Shop Edelweiss lijn.

Edelweiss collectie van The Body Shop

Edelweiss collectie van The Body Shop

Bij het horen van het woord Edelweiss moet ik direct aan Oostenrijk denken. Of aan The Sound of Music, waar een liedje inzit dat Edelweiss heet. Het is een piepklein wit bloemetje dat o.a. in de Alpen veel voorkomt uitsluitend op grote hoogte. Het leeft hier in extreme omstandigheden zoals wind, regen en sneeuw. Het is een bloem boordevol antioxidantpower en dat is precies de reden waarom The Body Shop Edelweiss heeft gekozen als ingrediënt voor deze skincare lijn.

Van nature maakt Edelweiss een eigen antioxidant aan, namelijk leontopodinezuur. Hiermee beschermt hij zichzelf tegen de extreme weersomstandigheden. Van edelweissextract is aangetoond dat het 43% meer antioxidantwerking heeft dan retinol. Hoe bijzonder is dat?

Deze The Body Shop Edelweiss lijn is een nieuwe variant op de Drops of Youth lijn. Deze lijn is vernieuwd en verrijkt met een dubbele concentratie edelweiss. De Edelweiss-producten helpen je huid te beschermen tegen vervuiling uit de omgeving en laten je huid steviger, gladder en frisser aanvoelen.

De collectie bestaat uit in totaal 11 producten, namelijk:

 • Daily Serum Concentrate – 30ml. voor € 30,-
 • Cleaning Concentrate – 100ml. voor € 15,-
 • Smoothing Day Cream – 50ml. voor € 25,-
 • Bouncy Sleeping Mask – 75ml. voor € 25,-
 • Intense Smoothing Day Cream – 50ml. voor € 28,-
 • Eye Concentrate – 10ml. voor € 19,-
 • Liquid Peel – 100ml. voor € 19,-
 • Serum Concentrate Sheet Mask – € 6,-
 • Bouncy Jelly Mist – 57ml. voor € 19,-
 • Bouncy Eye Mask – 20ml. voor € 25,-
 • The Edelweis Experience – € 12,-

Op dit moment heb ik het Eye Serum Concentrate in gebruik en daar ben ik echt heel erg over te spreken! Daarnaast heb ik ook al het Sheet Mask gebruikt en dat was ook absoluut een aanrader. Tot nu toe reageert mijn huid er dus heel erg goed op en ga ik nog verder met het testen van de producten. De kans is dus groot dat er binnenkort een uitgebreide review online komt van een specifiek product. Mocht je benieuwd zijn naar een product, laat het mij even weten!

Gebruik jij weleens producten van The Body Shop? Lijkt jou deze The Body Shop Edelweiss lijn iets?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: