fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Soap & Glory Body Scrub

Soap & Glory Body Scrub

Oh jeetje, wat worden we toch verwend door een heerlijke zomer. Dit jaar hoefde je voor de zon in ieder geval niet naar het buitenland. In Nederland is het volgens mij 6 weken lang zonovergoten geweest. Genieten! Maar aangezien de huid veel blootgesteld is aan de zon is het ook belangrijk om hem goed te verzorgen. Uiteraard met zonnebrand maar zeker ook met een lekkere scrub en een crème. In dit artikel review ik de Soap & Glory Body Scrub. Benieuwd naar dit product? Lees dan zeker mee!

Soap & Glory Body Scrub

Soap & Glory Call of Fruity Body Scrub

Ken je Boots? Het is een drogisterij die vooral in Engeland erg bekend is. Deze drogisterij verkoopt het merk Soap & Glory. Dit merk wordt overigens wel bij meer drogisterijen verkocht maar als je ooit een Boots binnenstapt dan zal je zien dat hun assortiment Soap & Glory echt heel uitgebreid is.

Deze Soap & Glory Body Scrub heet ‘Call of Fruity’ en ik wil gelijk complimenten geven over de naam. Eerlijk is eerlijk, het is creatief bedacht en uiteraard afgeleid van Call of Duty, het Playstation Spel. Call of Fruity is in ieder geval een compleet ander product, namelijk een typische zomerscrub. Call of Fruity is overigens echt een collectie van Soap & Glory die bestaat uit meerdere producten zoals o.a. ook een body wash en een body butter.

De verpakking is weer lekker vrolijk! Ik ben al een tijdje bekend met het merk Soap & Glory en deze verpakking is echt absoluut typerend voor het merk. Het is een combinatie van roze en oranje met witte en zwarte tekst. Erg leuk gedaan! De scrub zit in een plastic pot en dat is precies wat ik had verwacht bij een scrub. Om het hygiënisch te houden scoop ik het product altijd uit de pot met een lepeltje.

Scrub voor je lichaam

De scrub bevat een verkoelende mix van exfoliërende kokosnoot, roze jojoba-exfoliatorballen. Deze combinatie zorgt voor een frisse, stralende huid. Zodra je de roze dop van de pot afdraait komt de tropische geur je tegemoet. Call of Fruity is echt geen overdreven naam. Het is net alsof je de pulp van een fruitige slowjuice over je heen smeert.

Soap & Glory Body Scrub

Heerlijk hoor, mij hoor je niet klagen. In de douche of in bad waan je je gewoon echt even op een tropische bestemming met deze scrub. Wat een geurexplosie, heerlijk! De Soap & Glory Call of Fruity Body Scrub breng ik in een royale hoeveelheid aan op een natte huid. Het is een peeling die vuil en onzuiverheden verwijdert en de huid laat stralen. Wel is het een milde peeling waarbij de scrubdeeltjes klein zijn en tijdens het scrubben oplossen. Tijdens het scrubben schuimt de scrub lichtjes en dat vind ik erg prettig! Na gebruik spoel ik mijn huid grondig af en na gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon, gereinigd en super zacht aan. Kan ik deze Soap & Glory Body Scrub aanraden? Absoluut!

  • Deze Soap & Glory Body Scrub kost € 8,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Boots.(Ik heb een sample ontvangen maar een normale pot bevat 300ml.)

Gebruik jij weleens een scrub onder de douche? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: