fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Boots Glow Banana Peel en Polish

Boots Glow Banana Peel en Polish

Bananas: my favorite yellow fruit! Jep, ik ben dol op bananen. Ik gooi ze in iedere smoothie en eet ze regelmatig. Maar, daarnaast ben ik ook dol op bananen in verzorgingsproducten. De geur alleen al vind ik echt heerlijk. Zo is de Garnier Fructis Banana Hair Food een van mijn favoriete lijnen qua haarverzorging. In dit artikel vertel ik je graag alles over de Boots Glow Banana Peel en Polish. Let´s go! 

Glow Banana Peel en Polish van Boots

Ken jij Boots? Het is een drogisterij in Engeland. Dit product, de Boots Glow Banana Peel en Polish, is dus een eigen merk van deze drogisterij. De woorden glow en banana spraken me direct aan en trok zeker mijn interesse. Na het ontvangen van deze peel & polish ben ik dan ook meteen gaan testen!

Het product zit in een lichtgele tube met een witte dop. Het ziet er classy uit en doet me denken aan de vormgeving van Etos. Het ziet er gewoon clean en lekker fris uit! Absoluut niets op aan te merken.

Boots over dit product: ‘Boots Glow Banana Peel en Polish exfolieert de huid zachtjes voor een gezonde gloed. Het droogt de huid niet uit en laat de huid weer zacht aanvoelen.’

Het is een peeling met bananenextract en melkzuur. De bedoeling is dat je het product aanbrengt op een droge, gereinigde huid. Een royale hoeveelheid masseer je zachtjes in op je gezicht en hals. Vervolgens laat je deze peeling, net als een masker, +/- 10 minuten zijn werk doen. Hierna spoel je het product gewoon af met lauwwarm water en dep je je huid droog met een schone handdoek.

Boots review

Laat ik allereerst even inzoomen op de geur. Deze is echt heerlijk! Love it! Maar, zoals ik al zei, met een bananengeur scoor je bij mij sowieso. Het product zelf is jelly en laat zich makkelijk aanbrengen en verdelen. Eenmaal op de huid tintelt hij lichtjes maar dat had ik ook wel verwacht bij een peeling. Dat komt o.a. door het melkzuur dat in het product zit. Maar het is niet vervelend of pijnlijk of whatever. Het is echt even een lekker me time momentje, net als bij een masker. Heerlijk! Na deze 10 minuten heb ik het product van mijn huid afgespoeld en voelde deze heerlijk zacht en verzorgd. Absoluut gereinigd en lekker glowy. Ik ben er blij mee! Ik heb deze Boots Glow Banana Peel en Polish inmiddels al een aantal keren gebruikt en blijf dit zeker doen totdat hij op is. Of ik dit product opnieuw zou kopen? Absoluut! Ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed!

Deze Glow Banana Peel en Polish van Boots bevat 100ml. en kost € 5,99 (verkrijgbaar bij Boots). 

Ken jij het merk Boots?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: