fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Parfum voor op reis

Parfum voor op reis

Zo, de vakantietijd is nu echt begonnen. De eerste zwarte zaterdag is achter de rug en mijn instagram tijdlijn en stories staan vol met vakantiekiekjes. Heerlijk! Daarnaast is het ook nog eens in Nederland zonovergoten. Wat is het toch een heerlijke tijd van het jaar. Mijn favoriet, zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten. Bij een vakantie komt natuurlijk ook het inpakken van je koffer kijken. Welke parfum voor op reis neem je mee? Ik vertel er in dit artikel wat meer over. Lees je mee?

Geuren op vakantie

Thuis wissel ik heel graag af met verschillende geuren maar op reis neem ik eigenlijk altijd één geur mee. Hierbij kies ik graag voor een lekkere frisse geur die goed past bij de zomer. Het liefst kies ik voor een geur die ik nog niet eerder mee op vakantie heb genomen. Juist omdat ik deze geur dan kan linken aan een bepaalde vakantie/reis. Wist je namelijk dat herinneringen vooral naar boven komen bij bepaalde geuren? Denk maar eens aan bijvoorbeeld de soep van je oma of de parfum van je moeder. Het roept gelijk een bepaalde herinnering op.

Naar New York had ik Calvin Klein Obsessed mee. Ik koos deze geur bij een parfumerie 1. omdat hij heerlijk is en 2. omdat hij qua milliliters in mijn handbagage mocht. Naar New York hadden wij namelijk alleen een handbagage en geen bagage voor in het ruim. Uiteraard is het aantal milliliters dan belangrijk om rekening mee te houden. Maar, het leuke is dat, iedere keer als ik nu deze geur op doe, ik terugdenk aan New York.

Parfum inpakken voor op reis

In dit artikel geef ik je ook graag wat tips over hoe je jouw parfum hebt beste kunt inpakken voor op reis. Doe je jouw parfum in je handtas? Dan is het slim om er een plastic zakje omheen te doen. Bijvoorbeeld in een ziplock-bag. Is de parfumflacon die jij mee wilt nemen +100ml.? Spuit dan jouw favoriete parfum over in een reisspuitflesje en neem hem alsnog mee!

In een koffer als ruimbagage heb ik de voorkeur voor een hard, plastic bakje. Dit doe ik het liefst bij alle vloeistoffen zodat je zeker weet dat ze veilig zitten en niet geplet kunnen worden of open kunnen schieten.

Parfum voor op reis. Kies jouw geur goed uit en zorg gelijk voor en leuke herinnering. Neem hem goed ingepakt mee zodat hij heelhuids op plaats van bestemming aankomt. Hopelijk heb je iets aan mijn tips. Ik wens je in ieder geval een onwijs mooie en leuke vakantie toe.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: