fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

Win 50 euro shoptegoed bij ByHan

Win 50 euro shoptegoed bij ByHan

Vorige week kondigde ik een super toffe give-away aan in samenwerking met Loavies. Deze winactie is inmiddels afgelopen en de gelukkige winnaar is ook al bekend gemaakt. Maar, niet getreurd! Ik heb nog een hele leuke winactie, namelijk in samenwerking met ByHan. Een hele toffe webshop met veel fashion maar ook lifestyle en interieur producten. Doe jij mee? Win 50 euro shoptegoed bij ByHan!

Win 50 euro shoptegoed bij ByHan

Let op: de winactie loopt via Instagram!
Ga naar de post hieronder en doe mee x

ByHan heeft echt een onwijs leuke webshop. Naast te gekke fashionitems heeft ze namelijk ook hele leuke lifestyle- en interieurproducten. Je kunt hierbij denken aan hele leuke kaarsen en kandelaars, fantastische vazen en heel erg leuk servies. Ook bestek, mokken, handzeepjes etc. zit in haar assortiment. Met dit shoptegoed is het dan ook echt onmogelijk om niet bij haar te scoren. Sterker nog, de kans is groot dat je nog wat bijlegt, want het is allemaal zoo leuk!

Win 50 euro shoptegoed bij ByHan. Doe jij mee? Heel veel succes! X

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: