fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

essence make beauty fun plumping lipgloss

Oh yes! Eindelijk weer een beauty review. Het is lang geleden en ik was er echt weer aan toe. Begin mei kreeg ik een uitnodiging van een persevent om het 20 jarige bestaan van essence te vieren. Helaas kon ik hier niet bijzijn maar ik kreeg wel een hele toffe goodiebag met hierin hun 20th birthday edition. Super tof! Eén van de producten viel mij direct op, namelijk de essence make beauty fun plumping lipgloss. In dit artikel vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

essence trend edition Make Beauty Fun

Sowieso post ik de laatste tijd wat minder beautygerelateerde artikelen. Dat komt wel ik ook wel omdat ik gewoon minder met make-up bezig ben dan aan het begin van mijn blog. Waar ik destijds heel graag uitpakte met toffe ooglooks en zeker de deur niet uitging zonder highliter, draag ik nu minimale make-up en vind een everyday-makeupje meer dan voldoende.

Maar, zo nu en dan komt mijn liefde toch weer boven borrelen en ben ik stiekem super nieuwsgierig naar een product. Dit was dus het geval bij de essence make beauty fun plumping lipgloss. Het is een heel mooi, slanke verpakking met een roségouden dop en rosé gouden letters. essence pakt uit, en dat mag ook wel want het is natuurlijk feest. Het ziet er in ieder geval erg mooi en stijlvol uit. De verpakking is doorzichtig waardoor de kleur van de gloss goed zichtbaar is. Als je goed kijkt zie je zelfs lichtjes een ombre-effect in zitten. Tof!

Deze essence make beauty fun plumping lipgloss is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk:

  • 01 Swipe For Happiness!
  • 02 Happy Smile, Happy Life!

Ik heb nummer 2 ontvangen en zal deze dus bespreken in dit artikel.

essence belooft een indrukwekkende, multidimensionale glans. De textuur moet zorgen voor een geweldige, glossy finish en een plumping effect.

Natuurlijk ben ik de lipgloss direct aan testen. De gloss breng je aan met, zoals ik al dacht, een sponsapplicator. Ik moet zeggen, wel een beetje een goedkope variant die niet heel prettig aanbrengt. De gloss voelt tijdens het swatchen wat plakkerig aan. Het is, als je goed kijkt, vooral aan doorzichtige gloss met fuchsia-kleurige glitters. Om eerlijk te zijn stelt me dit best teleur. In de verpakking ziet de kleur er echt veel voller uit. Het product heeft een ‘plumping effect’ waardoor hij minty voelt op de lippen. Los van dit effect vind ik het plumping effect niet zichtbaar. Op de foto zie je links mijn lippen net nadat ik de gloss heb aangebracht en rechts zo’n 10 minuten later. Eerlijk, ik zie geen verschil. Helaas ben ik dus minder enthousiast na het testen van deze gloss. Ik denk niet dat ik hem nog een keertje zal dragen.

Deze essence make beauty fun plumping lipgloss kost €2,39 en is verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: