fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

Begin dit jaar lanceerde Milu Cosmetics een nieuwe giftbox, namelijk de ‘An Awesome Threesome’ Giftbox. In deze box zitten 3 van de bekende MILU beauty boosters, namelijk het Moisturizing-, Anti-Aging- en Bubble Foam Sheet Mask. Ik heb deze box ontvangen en vond het vorige week wel weer eens tijd voor een me time momentje in een heerlijk warm bad met een masker. Ik koos voor het Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask en in dit artikel vertel ik je er meer over. Off we go! 

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

Bubble Foam Sheet Mask van Milu Cosmetics

Inmiddels ken ik het merk Milu Cosmetics al een flinke tijd. Ik vind het een mega leuk merk die zijn producten fantastisch vormgeeft. Tot nu toe ben ik altijd onwijs te spreken over de producten en heeft het merk me dus nog nooit teleurgesteld. Het merk kenmerkt zich door een hele mooie vormgeving met voornamelijk pastelkleuren in blauwe en roze tinten. Dat is bij deze An Awesome Threesome Giftbox zeker niet anders.

Lees ook –> MILU Melting Cleansing Balm

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

De maskers zelf zitten in een roze verpakking met hierop een quote. Als ik het goed heb is dit bij alle maskers van Milu Cosmetics het geval.

Hello gorgeous, are you ready to pamper your skin? 

Ik heb weleens vaker een bubble mask geprobeerd en vond het toen echt heel geinig. Stiekem hoopte ik op hetzelfde bubbly effect bij dit Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask. De gebruiksaanwijzing is hetzelfde als bij ieder ander sheetmask. Je zorgt dat je gezicht schoon is en brengt het masker dus aan op een gereinigde huid. Na 10 minuten kun je het masker van je gezicht verwijderen en masseer je, voor het beste resultaat, de bubbels in de huid. Vervolgens was je je gezicht met lauwwarm water.

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

Milu Masker review

Het masker is een bubbly bamboe houtskoolmasker. Bij het openen van de verpakking ruik je direct de heerlijke frisse geur en zie je al meteen wat bubbeltjes ontstaan. Het masker heeft een fijne maat en past hierdoor goed op mijn gezicht. Al na een aantal seconden merk ik dat het masker echt begint te bubbelen. In het begin voelt dit licht kietelend maar eenmaal gewend vind ik het gevoel juist heel relaxed en ontspannend. Door de bubbels reinigt het masker tot diep in de poriën en zorgt voor een detox met ingrediënten zoals braam, grapefruit, citroen en druivenpit. Na 10 minuten besloot ik een foto te maken en eerlijk is eerlijk, het ziet er natuurlijk best hilarisch uit!

Na het gebruik voelt mijn huid absoluut super gereinigd aan. Dit masker geeft je huid echt een boost. Na gebruik heeft mijn huid wel behoefte aan een hydraterende, vochtinbrengende crème.

Dit Bubble Foam Sheet Mask past het beste bij vette, gecombineerde of normale huidtype. Je koopt hem voor €8,95 bij Milu Cosmetics.

Ken jij Milu Cosmetics al?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

Delen: