fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Sleep and Dine Arrangement

Sleep and Dine Arrangement

Op dinsdag 17 mei reden mijn vriend en ik, uit ons werk, naar Vinkeveen. Wij waren namelijk uitgenodigd door The Harbour Club Vinkeveen en Leonardo Hotel Vinkeveen om het Sleep and Dine Arrangement te komen ervaren. Heerlijk dineren en overnachten, daar zeggen wij uiteraard geen nee tegen. Het was ook nog eens fantastisch weer dus succes gegarandeerd, zou je denken! In dit artikel vertel ik je graag hoe mijn vriend en ik dit Sleep and Dine Arrangement in Vinkeveen hebben ervaren. Ben jij benieuwd? Lees gezellig met mij mee.

 

Zodra we arriveerden bij het Leonardo Hotel Vinkeveen konden we eigenlijk direct inchecken. We werden heel vriendelijk geholpen aan de balie en binnen no time hadden we ons kamerpasje in ons handen. Kamer 234 was van ons! Zodra we de kamer binnen liepen zagen we al direct dat we een fantastisch uitzicht hadden over de Vinkeveense Plassen en over The Harbour Club. Heerlijk! Zoals gezegd was het ook fantastisch weer dus dat is op zo’n locatie natuurlijk wel extra genieten.

Op de kamer hebben we ons nog even opgefrist en vervolgens zijn we naar beneden gegaan. Het was namelijk tijd voor een diner bij The Harbour Club, onze reservering stond om 19:00 uur. Het handige is dat je, via de receptie van het hotel, ook zo het restaurant inloopt. We werden super vriendelijk ontvangen en de bediening had voor ons een prachtige tafel aan het water gereserveerd. Yes!! Precies waar we op hadden gehoopt.

Bij het Sleep and Dine Arrangement zit een vier gangen diner met voldoende vlees- vis- en vegetarische opties. Wij kozen ervoor om verschillende gerechten te bestellen en er dus samen een soort shared dining van te maken.

Onze dinerkeuze

Voorgerechten

 • Ahi Tuna Pizza
  • met tomaat, rode ui en truffelolie
 • Beef tataki
  • yakiniku met daikon en knoflook

Tussengerechten

 • Salmon taco’s
  • met yuzu mosterd, sesam en daikon
 • Beef taco’s
  • met shii-take en parmezaan

Hoofdgerecht

 • Chicken supreme
  • met seizoensgroenten, maïscrème, limoen en tijmsaus

Nagerecht

 • Red Velvet
  • mascarpone, witte chocolade en sorbet van rood fruit

Onze ervaring

Dit klinkt natuurlijk echt fantastisch. Wat een heerlijk menu zeg, we hebben er echt heel erg van genoten. Alle gerechten smaakten heerlijk en samen met een glas Verdejo en de mooie setting aan de Vinkeveense Plassen was het echt een onwijs succes. We hebben nog lekker even nageborreld en een kopje koffie gedronken en zijn daarna terug naar onze hotelkamer gegaan.

De volgende ochtend zijn we heerlijk uitgerust wakker geworden. Na een lekkere douche zijn we naar de lobby gegaan voor het ontbijt. Het ontbijt is absoluut goed verzorgd en je komt niets te kort. Van verse sapjes, tot koffie en zelfs verse munt- en gemberthee. Van yoghurt met granola, tot roerei met spek en American pancakes, broodjes, bolletjes, croissantjes en diverse soorten beleg en vers fruit. Je kan het zo gek niet noemen of het is er. Heerlijk! Na het ontbijt hebben we nog wat gewandeld langs de Vinkeveense Plassen en vervolgens hebben we, super voldaan, uitgecheckt. Dit was oprecht een heerlijk nachtje weg!

Het Sleep and Dine arrangement is:

 • Inclusief overnachting met uitgebreid ontbijt
 • Exclusief toeristenbelasting
 • Inclusief parkeren
 • Inclusief 4-gangen diner in The Harbour Club Vinkeveen
 • Exclusief consumpties

Tip: geef dit Sleep and Dine Arrangement aan iemand cadeau! 

 • Een Sleep and Dine Arrangement kost 189 euro voor 2 personen op maandag tot en met woensdag en op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is dit 199 euro voor 2 personen.

Ben jij weleens bij een Leonardo Hotel of een Harbour Club geweest?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Sleep and Dine Arrangement

Delen: