fbpx
14   45
7   34
272   802
27   67
32   78

Op vakantie in Nederland

Op vakantie in Nederland

Op vakantie gaan, is het inmiddels niet helemaal zorgeloos meer. Er zijn heel wat factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Natuurlijk op nummer 1 corona die nog steeds zorgt voor onzekerheid. Daarnaast gaat het tegenwoordig ook op de luchthavens alles behalve van een leien dakje waardoor er veel mensen kiezen om met de auto op vakantie te gaan. En terecht, wij doen het zelf ook. Vorige week hoorde ik op de radio dat er ook heel veel mensen kiezen voor een vakantie in eigen land. Uiteraard ook een zeer goede keuze. Op vakantie in Nederland, daar is niets mis mee. Ik vertel je er graag wat meer over. Lees je mee?

Op vakantie in eigen land

Bij vakantie denk je misschien snel aan het buitenland maar ons eigen kikkerlandje heeft ook onwijs veel te bieden. Samen met mijn vriend ga ik geregeld weekendjes weg om wat meer van Nederland te ontdekken. Maar ik sluit ook zeker niet uit dat we van een weekendje een keertje één of twee weken maken. Zo wil ik bijvoorbeeld heel graag nog een keertje naar Vlieland en staat ook het noorden van het land nog op mijn lijstje. Daarnaast vind ik ook het strand van Nederland echt heerlijk. Zo leuk om in een periode te gaan wanneer de honden nog welkom zijn op het strand. Onze Mechelse herder Spyke is namelijk ook echt dol op het strand en kan dan echt even heerlijk rennen en uitwaaien.

Eigen chalet in Nederland

Naast het feit dat steeds meer Nederlanders er voor kiezen om in op vakantie in eigen land te gaan, zijn er ook steeds meer gezinnen die een chalet kopen in Nederland. Chalets zijn er in verschillende afmetingen en modellen en wanneer je een gloednieuwe koopt kun je hem ook nog eens volledig naar eigen wens samenstellen. Daarnaast kun je ook zelf de standplaats bepalen dus wat dat betreft heb je best veel vrijheid om zo jouw perfecte vakantieplekje in Nederland te creëren. Misschien staat jouw droom chalet te koop op dit moment!

In dit artikel focus ik natuurlijk vooral op een vakantie in Nederland. Maar wist je dat je eigenlijk overal in Europa het kopen van een chalet kunt overwegen? Heb je een prachtige standplaats gevonden in het buitenland? Dan is dit absoluut ook te realiseren. Eigenlijk echt ideaal toch? Wij komen zelf heel graag in Zuid-Frankrijk. Heerlijk om ergens een eigen vakantieplekje te hebben, binnen- of buitenland, waar je gewoon altijd naartoe kan!

Heb jij het kopen van een chalet weleens overwogen? Ga jij weleens op vakantie in Nederland?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: