fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Je interieur opfleuren met bloemen

Je interieur opfleuren met bloemen

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met ons interieur. Pinterest afstruinen doe ik het liefst iedere avond en zo hier en daar een webshop bezoeken hoort daar zeker bij. Je interieur opfleuren met bloemen is wat mij betreft absoluut onmisbaar. In dit artikel ga ik daar wat meer over vertellen en geef ik je een hele fijne tip. Ben jij benieuwd? Lees dan zeker mee.

Ik ben echt dol op bloemen en planten. Bloemen zorgen voor een kleurexplosie en ik word er altijd instant vrolijk van. Kamerplanten zorgen vooral voor groen in huis en zorgen uiteraard ook voor zuurstof en het filteren van de lucht. Ik vind de toevoeging van bloemen en planten in huis dus echt een must. Het interieur ziet er gelijk fleurig en lekker fris uit.

Zijden bloemen boeket

Planten gaan natuurlijk lang mee (met een goede verzorging) maar een boeket helaas wat minder. Daarnaast zijn bloemen ontzettend duur en is het gewoon echt zonde dat de meeste boeketten binnen 1 à 2 weken weer rijp zijn voor de groene kliko. Ik laat ze altijd zo lang mogelijk staan om ze vervolgens, met pijn in mijn hart, weg te gooien.

Ik ben inmiddels een boeket van kunstbloemen aan het overwegen. Mijn ouders hebben een kookeiland en op dit eiland staat een prachtig boeket van zijden bloemen. Met ontzettend veel kleur en zo mooi in detail dat hij niet van het echt te onderscheiden is. Echt onwijs mooi. De aanschaf van kunstbloemen is één keer vrij prijzig maar je kunt er daarna ontzettend lang mee doen. Echt jaren! De bloemen kunnen tegen een stootje en hebben geen onderhoud nodig. Oké op een beetje afstoffen na. Het is niet alleen een prachtige oplossing maar ook nog eens een duurzaam alternatief.

Hou jij van bloemen en planten in huis? Heb jij ook een zijden boeket in je interieur? Zo niet, overweeg je dit? Ik ben heel benieuwd! De kans is in ieder geval heel groot dat er binnenkort op mijn eettafel een prachtig zijden boeket staat te shinen! Want, je interieur opfleuren met bloemen is echt altijd een goed idee.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: