fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+

Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+

Oh wat ben ik blij dat de lente in volle gang is! Heb je de weersvoorspellingen van de komende dagen gezien? De zon gaat zich goed laten zien. Eerlijk is eerlijk, dat is toch genieten! Belangrijk hierbij is natuurlijk wel om je ook goed te beschermen tegen de zon. In dit artikel ga ik de Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+ bespreken. Is dit een musthave voor de lente en zomer? Je leest het in dit artikel!

Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+

Ultralichte Zonnefluïde SPF50+ voor het gezicht

Je huid beschermen tegen de zon is onwijs belangrijk, zon of geen zon! UVA-straling laat zich namelijk niet tegenhouden door wolken of ramen. Naast vroegtijdige huidveroudering kunnen de schadelijke effecten van de zon ook huidkanker veroorzaken. Gelukkig verovert SPF een eigen vaste stap in steeds meer skincareroutines.

Bij SPF50 denk je al snel aan een super dikke milky textuur die heel oncomfortabel aanvoelt op de huid. Dit is ook de reden waarom een SPF50 vaak niet populair is en er sneller wordt gekozen voor bijvoorbeeld een SPF30. Ik begrijp dit wel en merk dat ik zelf ook sneller neig naar een SPF30.

Biodermal belooft echter dat dit verleden tijd is. Deze Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+ beschermt, hydrateert én – de naam zegt het al – voelt ultralicht aan. Hij is speciaal voor het gezicht en is verrijkt met hyaluronzuur en antioxidanten (waaronder vitamine E). Hij beschermt tegen zowel UVA- als UVB straling en helpt daarnaast ook tekenen van vroegtijdige huidveroudering, zoals pigmentvlekjes, tegen te gaan. Het product bevat geen parfum en alcohol en is daarom geschikt voor de gevoelige huid.

Natuurlijk staan we ook nog even stil bij de verpakking. Dit is een witte, kartonnen verpakking met een zwart en witte tekst en een ombre van felroze naar feloranje. De keuze voor de kleuren roze en oranje snap ik zeker. Het is hierdoor meteen een hele zonnige en zomerse verpakking. Het product zelf zit in een tubetje. Wanneer je de dop eraf draait zie je een dunne opening. Niet gek want het product is vrij vloeibaar en hierdoor kun je hem goed doseren.

Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+

Biodermal SPF50+review

Gelukkig zijn er al wat heerlijke zonnige dagen geweest waardoor ik de Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+ goed heb kunnen testen. Ik merkte meteen dat het product inderdaad heel erg licht en luchtig is. Hij ziet eruit als een echte zonnebrand maar dan echt minder dik. Tijdens het aanbrengen trekt hij snel in en hij laat gelukkig totaal geen witte waas achter. Daarnaast voelt hij ook niet vettig of akelig op de huid. Super fijn dat deze SPF meteen intrekt want dan kun je, na je skincare routine, meteen door met je make-up routine. Wel zo handig in de ochtend (lees: ik heb altijd haast ’s ochtends!) Tijdens de dagen dat ik dit product heb gedragen was mijn huid absoluut goed beschermd en ben ik niet verbrand. Ik ben dan ook super blij met dit product en ga deze de komende tijd absoluut gebruiken!

Biodermal adviseert de volgende skincareroutine: Reiniging → Serum → Oogcrème → Dagcrème → Ultralichte Zonnefluïde

Deze Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+ bevat 40ml., kost €23,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat en Etos. 

Smeer jij dagelijks met een SPF?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 14 april 2022 / 11:49

    Dit klinkt heel erg goed! 🙂