fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

New in: Telefoonhoesje met bloemenprint

New in: Telefoonhoesje met bloemenprint

Al een flinke tijd had ik precies hetzelfde telefoonhoesje. Volgens mij zelfs al wel langer dan een jaar. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Eens in de zoveel tijd is het nu eenmaal leuk om je telefoon een nieuw hoesje te geven. Het voelt dan bijna net alsof je een nieuwe telefoon hebt. Ik heb gekozen voor een telefoonhoesje met bloemenprint. Eentje die perfect is voor de lente en zomer. Kijk je mee?

New in: Telefoonhoesje met bloemenprint

Burga telefoonhoesje

Ik had vooral heel veel zin in een fleurig en gezellig telefoonhoesje. Een hoesje dat perfect is voor de lente en zomer. Bij GSMpunt spotte ik een hoesje van Burga. Hij trok eigenlijk echt direct mijn aandacht. De pastelroze/peachy achtige kleur met de prachtige bloemenprint met oranje, gele en paarse bloemen schreeuwen natuurlijk vrolijkheid. Burga noemt dit de ‘Sunday Brunch’ print. Gelukkig was dit een keuze in de categorie iPhone 12 Pro Max Hoesjes.

Toevallig was ik al bekend met de hoesjes van Burga. Qua kwaliteit wist ik dus dat het wel goed zat met dit hoesje. Hoesjes van Burga bestaan uit twee delen en dit wordt een dubbellaagse hybride ontwerp genoemd. In dit ontwerp wordt een Siliconen Hoesje gecombineerd met een Hard Plastic omhulsel voor optimale schokabsorptie en bescherming tegen vallen en stoten.

New in: Telefoonhoesje met bloemenprint

New in: Telefoonhoesje met bloemenprint

Op ieder telefoonhoesje heb ik een popsocket of een kickstand. Ik vind het altijd prettig omdat mijn telefoon hierdoor beter in de hand ligt, ik meer grip heb en het is ook erg fijn met foto’s maken. Omdat de zijkanten van het Burga telefoonhoesje zwart is besloot ik te gaan voor een zwarte Burga Universele Kickstand. Oh en door deze ring kun je je telefoon ook heel makkelijk horizontaal neerzetten als je bijvoorbeeld een YouTube filmpje aan het kijken bent.

Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met mijn nieuwe telefoonhoesje met bloemenprint.

Deze Burga Tough Case iPhone 12 Pro Max Hoesje Sunday Brunch Print kost €29,95 en de kickstand kost €21,95. Ik heb ze dus ontvangen van GSMpunt.nl 

Welke telefoon heb jij op dit moment? En waar is je hoesje van?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 25 mei 2022 / 14:45

    Leuk en vrolijk hoesje! Het is bij mij zo erg dat ik zelfs met een telefoon hoes het voor elkaar krijg mijn telefoon kapot te laten gaan. Ik ben zo onhandig en laat het altijd vallen pfff