fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème

NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème

Het is zo belangrijk om te smeren met SPF. Niet alleen op zonovergoten dagen dat het 30 graden is maar eigenlijk is het altijd belangrijk. We worden namelijk iedere dag blootgesteld aan de stralingen van de zon. Op mijn gezicht smeer ik eigenlijk altijd met een SPF50 en in dit artikel review ik de NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème. Benieuwd naar dit product? Lees mee.

NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème

NIVEA Zonnebrand

Van NIVEA kreeg ik een super leuk pakketje toegestuurd. Een mooie, glazen box met gouden randen en hierin drie verschillende zonnecrèmes van NIVEA. Alhoewel ik ze absoluut alle drie ga testen was ik direct het meest nieuwsgierig naar de NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème.

Lees ook –> Zonnebrand, alles wat je moet weten

NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème

Op de verpakking heb ik absoluut niets aan te merken. Het is natuurlijk echt een typische, super herkenbare NIVEA verpakking. Zowel de kartonnen verpakking als de tube waar het product inzit. Top dat NIVEA dit soort producten in een tube doet. Dit vind ik persoonlijk echt het prettigst in gebruik. Door het formaat is deze tube ook super handig voor onderweg in je tas.

Dit product is echt duidelijk bedoeld voor het gezicht en bevat dus SPF50. Deze NIVEA zonnebrand is speciaal voor de gevoelige huid. De formule is dan ook erg licht en verzorgend en ongeparfumeerd. Het product belooft irritaties, veroorzaakt door de zon, te verzachten en een trekkerig gevoel van de huid onmiddellijk te verminderen. Hij heeft een ultra spectrum bescherming en beschermt dus tegen UVA / UVB en HEVL (High Energy Visible Light) effect.

Hoeveel zonnebrandcrème moet je smeren?

Wist je dat uit verschillende onderzoeken naar voren is gekomen dat mensen vaak te weinig zonnebrand gebruiken? Voor het gezicht heb je maar liefst een halve theelepel nodig. Smeer je te weinig, dan neemt het product qua factor af. Wanneer je de helft te weinig crème aanbrengt hou je +/- ook maar de helft van de SPF over. Daarnaast is het belangrijk om je iedere twee uur goed in te smeren.

NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème

Deze zonnebrand ruikt lekker en is inderdaad licht qua formule. Hij laat zich makkelijk uitsmeren en trekt vlot in. Hij laat eigenlijk totaal geen vette of plakkerige laag achter. Daarnaast veroorzaakt hij ook geen witte waas en glimmende huid achter. Dat is echt super prettig. Ik heb de NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème inmiddels al een aantal keren gebruikt en ben er echt heel erg blij mee. Met een laag van deze zonnebrand voel ik mij absoluut goed beschermd tegen de zon. Eén ding is zeker, deze zonnebrand van NIVEA gaat met mij mee op vakantie!

Deze NIVEA SUN Gezicht Sensitive Zonnecrème SPF 50 bevat 50ml., kost € 16,99 en is o.a. te koop bij Bol.com 

Smeer jij jezelf altijd goed in tegen de zon?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: