fbpx
2   17
14   35
65   136
97   454
54   138

Blouse van Fabienne Chapot

Blouse van Fabienne Chapot

Oh jeetje, wat was het gisteren heerlijk weer hè? En ook vandaag mogen we niet klagen. Maar heb je stiekem al gekeken naar het weer van volgende week? Ze houden gewoon 27 graden. Woooow! Daar heb ik zo mega veel zin in, can’t wait. Gisteren droeg ik een echte lente-outfit met lichte kleuren en een prachtige blouse van Fabienne Chapot. Ik laat de outfit graag aan je zien. Kijk je mee?

Fabienne Chapot Blouse

Om precies te zijn is dit de Beige Fabienne Chapot Blouse Cliff BlouseDeze blouse is beige en heeft een prachtig patroon met roze, lila en blauwe bloemen. Hij valt losvallend, heeft een v-hals en een lange mouw. Als je het mij vraagt is dit echt de perfecte blouse voor de lente. Sowieso ben ik dol op de items van Fabienne Chapot. Zoals je wellicht weet ben ik een Omoda Friend en mag ik geregeld wat moois uitzoeken in hun prachtige webshop. Sinds Omoda kleding verkoopt bestel ik er heel graag items van Fabienne Chapot.

Deze blouse van Fabienne Chapot draag ik in maat S en koop je voor € 109,95 bij Omoda.

De jeans die ik draag is een hele lichte denim. Het is een wijdvallende jeans die boven de enkels valt. Ik rol het onderste stukje op voor een extra stoer effect. Juist om ervoor te zorgen dat deze outfit niet te tuttig wordt. De jeans is van Gina Tricot.

Ik draag beige loafers en deze zijn van het merk Notre V. Om precies te zijn, zijn het de Beige Notre-V 57601 Loafers. Op dit moment zijn loafers echt helemaal on trend. Deze loafers van Notre V zijn gemaakt van leer en suède. Ik vind het gouden horsebit element op de wreef echt prachtig. Naast beige kun je deze loafers ook kopen in het zwart, babyblauw en poederroze. Stiekem staan de blauwe en roze loafertjes ook nog op mijn wishlist.

Je koopt deze Notre V beige loafers voor € 119,95 bij Omoda. 

De tas en mijn gouden accessoires maken deze look natuurlijk helemaal af. De beige tas is van Isabel Bernard en heb ik gekocht via Brandfield. Mijn Ray-Ban zonnebril komt overigens ook via Brandfield.

Waarschijnlijk is het je al wel opgevallen in de laatste outfitposts op mijn blog en instagram, maar zwart is echt zo goed als volledig verdwenen uit mijn kledingkast en hiervoor is beige absoluut in de plaats gekomen!

Draag jij liever zwart of beige? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Delen:

1 Reactie

  1. 10 mei 2022 / 18:21

    Wat een heerlijk printje! En ik draag liever beige. Ik draag eigenlijk -bijna- nooit zwart. 🙂