fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Natucain Brow en Lash Serum

Natucain Brow en Lash Serum

In maart ben ik start met het testen van zowel het Natucain Brow Serum als het Natucain Lash Serum. Het zijn serums die haaruitval verminderen en haargroei stimuleren. De eerste resultaten zijn zichtbaar binnen 6-8 weken en daarom ben ik in maart gestart met het testen van deze Natucain Brow en Lash Serum. Inmiddels gebruik ik dit product dus bijna 10 weken en kan ik jullie er echt alles over vertellen. Lees je mee?

Natucain Brow en Lash Serum

 Natucain

Allereerst wil ik heel graag mijn complimenten geven aan Natucain voor de verpakkingen. Ik vind ze er echt fantastisch uitzien. De kleur groen vind ik prachtig en het ombre-effect geeft absoluut iets extra’s. De tekst staat in het wit op de verpakking en er is gekozen voor een mooi en duidelijk lettertype. Zowel het brow als het lash serum zit in een verpakking die we gewend zijn van bijvoorbeeld een wenkbrauwgel of een mascara. De verpakking van het lash serum is wat slanker dan die van het brow serum. Het ziet allemaal echt on point uit. 

Zoals gezegd is het dus een product dat haargroei stimuleert. Het actieve bestandsdeel in deze twee producten is het ingrediënt MKMS24, afkomstig van linzen, bamboe en tijm. Dit ingrediënt stimuleert de haarfollikel door de eiwitten FGF7en Noggin te produceren. Het noggin eiwit activeert eiwit BMP4 waardoor nieuwe haren sneller gaan groeien. Natucain is een van de weinige merken die dit soort producten verkoopt die 100% op natuurlijke basis zijn gemaakt met 0% hormonen.

Natucain Brow en Lash Serum

Natucain Lash Serum

Lange wimpers willen we natuurlijk allemaal. Ik heb niet echt korte wimpers van mijzelf maar langer mag zeker altijd. Eerlijk is eerlijk, daar zegt geen vrouw nee tegen. Dit lash serum helpt je wimpers langer en volumineuzer te worden. Het serum breng je aan met een dun kwastje die doet denken aan een eyeliner. Met dit kwastje breng je het serum aan op de wimperrand, oftewel op de aanzet van de wimpers. Eigenlijk ook precies op de plek waar je je eyeliner zou aanbrengen.

Natucain Brow en Lash Serum

Natucain Brow Serum

Lange wenkbrauwen zijn op dit moment helemaal on trend. In het beauty- en modebeeld van dit moment zien we hele bushy omhooggekamde wenkbrauwen en ik vind deze style eerlijk gezegd heel erg tof. Maar voor deze look is het wel fijn als je wenkbrauwen wat lengte hebben natuurlijk. Dit browserum breng je heel makkelijk aan met een borsteltje. Gewoon zoals je gewend bent van een standaard wenkbrauwborsteltje. Hierdoor kam je het serum heel makkelijk door de wenkbrauwharen heen.

Gebruiksaanwijzing

Deze gebruiksaanwijzing geldt zowel voor het brow- als het lash serum.

  • Breng het serum iedere ochtend en avond aan (2x per dag)
  • Laat het serum volledig intrekken voordat je je dagelijkse routine vervolgt
  • Vanaf de tweede maand kun je het serum 1x per dag aanbrengen

Natuurlijk heb ik, tijdens het testen van deze serums, deze gebruiksaanwijzing netjes opgevolgd. Ik heb ook voor- en na foto’s gemaakt zodat het verschil goed zichtbaar is. Het verschil vind ik vooral super zichtbaar bij de wimpers. Je ziet echt duidelijk dat mijn wimpers langer en volumineuzer zijn. Ik heb ook het idee dat ik ze veel makkelijker in model te brengen zijn met een mascara en heb echt nog maar een klein likje nodig. Bij mijn wenkbrauwen zie ik vooral bij de aanzet een verschil. Hier zie je wel echt duidelijk een vooruitgang. Werken deze serums? Het antwoord is zeker ja!

Goed om te weten: de serums van Natucain zijn vegan! 

Ik heb voor jullie een hele fijne kortingscode

🌱 Met de code LINDSEY20 krijg jij 20% korting op alle Natucain producten.

  • Wimperserum bevat 3,9ml. en kost € 58,48
  • Wenkbrauw serum bevat 6,2ml. en kost € 58,48
    • o.a. te koop bij Douglas.

Zou jij deze serums van Natucain eens willen proberen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: