fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

NAKD kortingscode + Outfit

Ik werk geregeld samen met NA-KD. Niet voor niets want ik vind het echt een fantastisch merk. In april ontving ik weer een tof pakket met items die ik gestyled heb in een outfit. Deze outfit laat ik heel graag aan je zien in dit artikel. Daarnaast heb ik ook nog eens een hele fijne NAKD kortingscode voor je van maar liefst 20%. Dat is lekker shoppen, vind je niet?

NAKD Outfit

We zitten natuurlijk middenin de lente en de zomer komt er zelfs nog aan. Heerlijk! Ik ben de laatste tijd dol op blazers en jasjes en heb ze inmiddels al in heel wat kleuren. Toch miste ik nog één kleur blazer in mijn kast, namelijk een witte. Bij NA-KD spotte ik eigenlijk vrijwel direct de perfecte witte blazer. Volgens mij zat hij binnen 5 seconden in mijn winkelmandje.

Om precies te zijn is dit de Oversized Twill Blazer White. Deze komt uit de NA-KD classic collectie en is naast wit nog verkrijgbaar in 7 andere kleuren. Deze blazer heeft lange mouwen en valt oversized. Hij heeft witte knopen aan de voorkant en twee zakken. Hij heeft dus een ’twill’ stof, voelt stevig aan en is echt gemaakt van een mooi materiaal. De blazer voelt luxe en degelijk aan. Ik ben er super blij mee.

Onder deze blazer draag ik een leopard top, namelijk de Draped Asymmetric Strap Top. Bij mijn vorige samenwerking met NA-KD bestelde ik deze top in het zwart. Ik was er direct zo weg van dat ik besloot hem ook in deze leopard print te bestellen. Het is een assymetrische strap top die cropped valt en een waterval effect heeft. Hij is gemaakt van een hele mooie, stretchy top en je kunt deze top zorgeloos dragen zonder bh eronder.

Om de look af te maken draag ik een light, destroyed denim. Deze is van Vero Moda en maakt de look een stukje extra casual en stoer. Om de look compleet te maken draag ik mijn beige loafers van Notre V. Deze zijn van Omoda en draag ik echt heel erg vaak. Wist je dat loafers op dit moment echt helemaal on trend zijn?

Kortingscode van NAKD

Zoals beloofd heb ik een hele fijne NAKD kortingscode voor jullie. Met de code lindsey20 krijg je namelijk 20% korting bij NAKD. Dat is lekker shoppen toch?

  • Shoppen bij NA-KD is echt zorgeloos. De bestelling wordt altijd netjes geleverd en eventueel retourneren is geheel gratis.

Shop jij weleens bij NAKD?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: