fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Dé Moederdag Blogbox unboxing

Aanstaande zondag is het moederdag. Ik heb dé Moederdag Blogbox ontvangen van RVG Media & Impact. Deze box is niet alleen voor moeders, maar ook voor dochters die hun moeder willen verrassen of iemand die de persoon die voor hen een moederrol vervult in het zonnetje wil zetten. Dit is de eerste XXL Blogbox die maar liefst 7 producten bevat in plaats van 5 producten. Hopelijk krijg je door dit artikel wat toffe inspiratie voor moederdagcadeaus. Tijd voor dé Moederdag Blogbox unboxing. Lees je mee?

Voor de mama met groene vingers

Oké, een hortensia kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar goed, die staat waarschijnlijk in je voor- of achtertuin. Heb je weleens van een kamerhortensia gehoord? Nou, ik niet. Maar hoe tof, hij bestaat. Deze prachtige plant heeft honderden bloemetjes die minimaal 4 weken bloeien. Je kunt, zolang er voldoende daglicht is, overal in huis genieten van deze plant.

Leuk weetje: bij deze plant is er sprake van een extra hoge verdampingsgraad zodat de luchtvochtigheid in huis verbetert.

Geurstokjes

Welke moeder wordt er nou niet blij van een fijne huisgeur? Mijn moeder in ieder geval zeker wel. Ik vind het zelf ook altijd een erg leuk cadeau om te krijgen overigens. Geurstokjes zijn geschikt voor elke gewenste kamer en je bepaalt de geurintensiteit zelf door het aantal stokjes te bepalen. Een fijne tip is de huisgeur van Janzen. Dit is de geur Skin 90 met een geur van kersenbloesem. Deze Japanse boom wordt in de geur afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Geloof me, hij is heerlijk!

Neem wat klusjes uit handen

Je moeder is vast continu thuis in de weer. Is zij degene die altijd kookt en netjes de was voor je doet? Neem eens wat taakjes van haar uit handen. Een leuk idee: geef haar een bonnenboekje die ze kan inleveren om een taak uit te besteden. De items van HG helpen je dan weer een handje.

  • Koffiemachine ontkalker – zet deze onopvallend alvast klaar, weet je zeker dat het ontkalken goed gaat.
  • Tegen nare geurtjes – stel dat ze iets te lang wachten met die was draaien..  ff deze spray eroverheen en dat shirt kan echt nog wel een dagje aan.
  • Tegen stinkende vuilnisbakken – het geheime wapen zodat je de vuilnisbak een dag langer kan laten staan als je huisgenoot ‘vergeten’ is deze te legen voor je.

Lekker theeleuten

Ga jij geregeld theeleuten met je moeder? Organiseer een leuke high-tea en verras haar hiermee. Duik lekker de keuken in en maak heerlijke sandwiches en zoete muffins. Je kunt extra indruk maken door hierbij de bijzondere thee van Essência da Natureza te schenken. Deze thee bestaat alleen uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten en wordt geleverd in ongebleekte theezakjes. Goed om te weten: alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong Fairtrade en zijn veganistisch.

  • Ik heb een leuke korting voor jullie kunnen regelen van Essencia Thee. Met de code Lindseybel15 krijg jij 15% korting op je bestelling. De code is geldig tot en met 31 mei. 

Parfum – altijd een goed idee

Tsja, en parfum is natuurlijk altijd een goed idee. Natuurlijk kun je naar de parfumerie rijden en een geur voor haar uitzoeken. Maar, je kunt het ook anders aanpakken. Vind je een abonnement van Parfumado misschien een idee? Wel lekker origineel toch! Dit is een dienst voor merk parfums en uniek in Europa. Abonnees ontdekken iedere maand een nieuw merk of niche parfum naar keuze voor maar €14,95 per maand. Hierbij heb je iedere maand opnieuw de keuze uit meer dan 450 merkparfums. Hierdoor kun je lekker afwisselen.

  • De code BLOGBOX50 geeft op de eerste maand maar liefst 50% korting!

Een steuntje in de rug

Kan jouw moeder op dit moment wel een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij Bach bloesems. Er zijn 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Denk hierbij aan:

  • Star of Bethlehem – Verzachter voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok
  • Walnut – Onzeker en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen
  • White Chestnut – te gebruiken bij zorgen, gepieker, nare gedachten, onverwerkte conflicten, voor het slapen gaan is hierbij een mooi gebruiksmoment

Voor de keukenprinses

Staat jouw moeder graag in de keuken? Tovert ze binnen no time een heerlijke dressing of verse soep op tafel? Dan kun je haar vast super blij maken met een Braun MQ3 staafmixer serie. Dankzij de PowerBell Plus technologie, met een unieke kelkvormige staafmixer voet en extra snijmesje, pureer je ingrediënten nóg sneller, fijner en gemakkelijker. Oh en extra handig! Dit product moet ervoor zorgen dat jij en de keuken spatvrij blijft door middel van de SplashControl technologie. Dat scheelt weer poetsen.

Een lichtpuntje

Een lichtpuntje voor een lichtpuntje, best een leuk idee toch? Vooral bij Vaderdag zie je vaak technische snufjes voorbij komen maar waarom maken we onze moeders hier eigenlijk niet ook blij mee? Denk bijvoorbeeld aan deze slimme filamentlamp van Nedis®. De rekeningen zijn tegenwoordig al hoog genoeg en LED verlichting kan een mooie besparing opleveren. Deze lamp kan zelf op je WiFi router worden aangesloten en automatisch worden bediend.

Dit was hem, de Dé Moederdag Blogbox unboxing. Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven voor een mooi moederdagcadeau. Ik ben heel benieuwd, welk product vind jij superleuk en zou jij jouw schoon-, stief-, bonus- of lievelingsmama graag geven? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: