fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Hawaiian Tropic Mineral Powder Brush

Hawaiian Tropic Mineral Powder Brush

Heb je toevallig al vooruit gekeken naar het weer van volgende week? Ze houden gewoon super zonnige dagen tussen de 22 en 25 graden. Oh my! Daar heb ik me toch een partij zin in. Natuurlijk is het wel belangrijk om je, zeker op dit soort dagen, goed te beschermen tegen de zon. Vandaag review ik een vrij bijzonder product, namelijk de Hawaiian Tropic Mineral Powder Brush. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Mineral Powder Brush van Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic is voor mij zeker geen onbekend merk. Het is een merk met producten in het assortiment zoals zonnebrand, tanning lotion en after sun. Ik heb er al meerdere producten van getest en gebruikt en ben tot nu toe altijd positief over het merk. Laatst ontving ik een pakketje met diverse producten waaronder deze Hawaiian Tropic Mineral Powder Brush. Het product trok direct mijn aandacht en ik ben eigenlijk meteen aan het testen geslagen.

Lees ook: Hawaiian Tropic Sunless Tan

Wat is het voor product? Het is letterlijk een product die zonbescherming in poedervorm biedt. Om heel eerlijk te zijn heb ik hier echt nog nooit van gehoord. Dit product zit in een wit, rechthoekige verpakking. Op de verpakking zie je eigenlijk direct al dat het een twee-in-één product. Oftewel, een poeder en kwast in één. Uiteraard met een typische Hawaiian Tropic uitstraling met funky letters en de welbekende hibiscusbloem. Het ziet er netjes uit en eigenlijk heb ik er niets op aan te merken. Het product zelf ziet er precies uit zoals de verpakking ook suggereert.

SPF30 in poedervorm 

De poeder in de huls is lichtbeige. Slim dat ze dit transparant hebben gemaakt zodat je goed kunt zien hoeveel poeder nog in de huls ziet. Zodra je de kwast op z’n kop houdt komt de poeder er eigenlijk direct uit. Niet in gelijk grote hoeveelheden maar juist mooi gedoseerd. De poeder is echt zijdezacht en super licht. Hij matteert, is transparant en ruikt lekker tropisch zonder dat het overheerst. De kwast zelf is ook heerlijk zacht en prettig in gebruik.

Even serieus, hoe briljant is dit product eigenlijk? SPF in combinatie met make-up is gewoon niet ideaal. Ik smeer, in de lente en zomer, iedere ochtend SPF50 en breng daarna mijn dagelijkse make-up aan. Maar we weten allemaal dat daarna de struggle komt. Wat als je eigenlijk opnieuw met SPF wilt smeren? Niet heel ideaal met bijvoorbeeld je foundation/poeder/blush of wat dan ook. Daar biedt deze Hawaiian Tropic Mineral Powder Brush dus echt een perfecte uitkomst. Ben je ook een beetje gaan glimmen door de zon? Dat verhelpt deze poeder ook meteen. Plus een zonbescherming met SPF30. Dit is toch top? Ik ben fan. Deze gaat absoluut mijn tas in!

Oh en een mega musthave in je tas naar bijvoorbeeld een festival! 

Mineral Powder Brush SPF 30 kost € 25,99 (exclusief bij Kruidvat en Trekpleister)

Heb jij weleens gehoord van een zonbescherming in poedervorm?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: