fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Guhl Lovespeech Editie

Guhl Lovespeech Editie

Shampoo en conditioner, jeetje wat is er toch een gi-gan-tisch aanbod en wat zijn er veel verschillende merken. Ik denk dat we GUHL allemaal wel kennen. In dit artikel ga ik jullie alles vertellen over de Guhl Lovespeech Editie. Ben jij benieuwd naar deze shampoo en conditioner? Lees dan gezellig met mij mee.

Lovespeech Editie van Guhl

Met de Lovespeech Editie spreken we ons duidelijk uit tegen haat zaaiende taal. Omdat mooie woorden je gelukkig maken, maar vaak tekortschieten, verspreiden de shampoo en conditioner van de #lovespeech lijn positiviteit met verschillende, bemoedigende complimenten! 

Lees ook: Guhl Happy Vibes Shampoos

Wat een mooie gedachte achter deze lijn! Ik vind het echt heel erg tof gedaan zo van Guhl. De verpakking van de shampoo en conditioner is framboosrood van kleur en bevatten allebei een half hartje. Verder is de verpakking precies zoals we gewend zijn van Guhl. De shampoofles is staand en doorzichtig en de conditionerfles staat op z’n kop en zit in een ‘dichte’ verpakking.

De Guhl Lovespeech Editie is ontwikkeld om beschadigd, overbelast en dof haar te verzorgen. Het product versterkt het haar langdurig, geeft het een gezonde glans en energie met een activerende, sensuele geur.

Een activerende geur is het zeker. Deze Guhl Lovespeech Editie ruikt heel erg zoet en fruitig. Heerlijk voor de lente en de zomer!

Guhl Lovespeech Shampoo

Your locks are beautiful

De shampoo is rood/roze van kleur en doorzichtig. Ik was mijn haar altijd twee keer met shampoo en merk dat de shampoo bij de tweede wasbeurt een stuk beter schuimt dan tijdens de eerste wasbeurt. Mijn haar voelt na de wasbeurten schoon aan en ruikt echt heerlijk. Wel merk ik dat ik behoefte heb aan een conditioner, maar goed, dat is eigenlijk altijd wel het geval.

Guhl Lovespeech Conditioner

You made my hair day

De conditioner is crème-achtig en lichtroze. Precies zoals ik verwacht had bij deze conditioner. Nadat ik mijn haar 2x heb gewassen met de shampoo breng ik de conditioner royaal aan in mijn haar. Ik laat de conditioner even intrekken en spoel deze vervolgens goed uit mijn haar. Na de conditioner voelt mijn haar lekker zacht, gevoed en verzorgd aan.

Guhl Lovespeech Editie

Eigenlijk ben ik altijd wel te spreken over de haarverzorging van Guhl. De producten ruiken altijd heerlijk en zijn prettig in gebruik. Dat is bij deze Guhl Lovespeech Editie niet anders. Gelukkig maar! Guhl stelt me eigenlijk nooit teleur. Fun fact: mijn vriend gebruikt het liefst shampoo van Guhl omdat deze shampoo, volgens hem, de wax en gel het beste uit zijn haar krijgt. Wij blijven deze lijn in ieder geval lekker gebruiken. Extra complimenten voor de leuke verpakking en de lieve quotes!

  • Shampoo bevat 250ml. en kost € 7,99
  • Conditioner bevat 200ml. en kost € 7,99
    • Ze zijn verkrijgbaar in de drogisterijen, supermarkten en online bij o.a. plein.nl

Gebruik jij weleens de haarverzorging van Guhl?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 2 mei 2022 / 18:51

    Dit klinkt weer erg fijn! Ik heb al lang niets meer van Guhl geprobeerd eigenlijk.