fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Guhl Happy Vibes Shampoos

Guhl Happy Vibes Shampoos

Zit je op dit moment (bijna) in een winterdip? Krijg happy vibes met deze Guhl Happy Vibes Shampoos. Dit ziet er toch fantastisch en super kleurrijk uit? Iets wat ik in ieder geval wel op dit moment kan gebruiken. Deze Happy Vibes Shampoos van Guhl zijn speciaal op jouw lokken winter-ready te maken. Ze zijn gloednieuw en in dit artikel vertel ik je er alles over. Let’s go! 

Guhl Happy Vibes Shampoos

Happy Vibes Shampoo van Guhl

Happy hair, happy you! 

In de winter kan zowel je huid als je haar wel een extra boost gebruiken. Guhl belooft met deze Happy Vibes Shampoos een energieboost voor je haar. Het zijn diepreinigende shampoos die boordevol effectieve ingrediënten zitten om jouw haar nieuwe kracht en energie te geven.

De Happy Vibes zijn beschikbaar in drie varianten, namelijk:

 • Regenerate
  • voor overbelast en beschadigd haar
  • met komkommer, druif en aloë vera
 • Energizing
  • voor droog en breekbaar haar
  • met papaja, yuzu-citrus en mangosteen
 • Revitalize 
  • voor normaal haar
  • met acerola, gojibes en granaatappel

Wat mij meteen opviel is de verpakking. Deze is totaal anders dan we van Guhl gewend zijn. Hip, leuk en lekker fleurig. Die happy vibes stralen in ieder geval goed door in de verpakking. Guhl zegt hierover: ‘de nieuwe Happy Vibes hebben de vertrouwde Guhl kwaliteit, verpakt in een vrolijke fles die doet denken aan een gezonde smoothie’. Nogmaals, mijn complimenten, echt heel tof gedaan!

Goed om te weten is dat deze Guhl Happy Vibes Shampoos op dit moment een verduurzamingsstrategie heeft. Deze shampoo’s zijn vegan friendly. De formule is 98% biologisch afbreekbaar en is voor 91% geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De verpakking bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal.

Guhl Shampoo review

De geuren van deze Guhl zijn ook echt mega fris en fruitig. Doet inderdaad denken aan een smoothie, lekker tropisch! Inmiddels heb ik met alle drie de shampoos meerdere keren mijn haren gewassen. Mijn mening? Totaal niets op aan te merken. Deze shampoos zijn gewoon echt heel fijn! Qua geur is de Revitalize variant mijn favoriet maar qua werking kan mijn haar op dit moment absoluut de Energizing goed gebruiken. De shampoos van Guhl hebben me nog nooit teleurgesteld en dat is nu dus ook niet het geval. Eén minpunt? Ik mis absoluut de conditioner! Voor mij een onmisbare stap tijdens het wassen van mijn haar.

Deze Guhl Happy Vibes Shampoos bevatten 300ml. en kosten €6,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar bij Etos. DA en online.

Heb jij deze nieuwe shampoo van Guhl al gespot?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 3 december 2021 / 14:25

  Deze kleine flesjes had ik nog nooit gezien. Ideaal om mee te nemen op reis. Leuk. Om de varianten te zien. En de verpakking viel mij ook inderdaad gelijk op!

  • 4 december 2021 / 19:37

   Hé Soraya, ze zijn echt heel fijn!! Maar, het zijn geen reisflacons 😉 De flacons bevatten 300ml. en zijn dus wel echt ‘normale’ formaten. Bedankt voor het lezen van het artikel. Groetjes Lindsey