fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Protest spring/summer ’22 collectie

Protest spring/summer '22 collectie

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat de lente en de zomer mijn favoriete seizoenen zijn. Ik vind het heerlijk dat het weer langer licht is, de zon zich meer laat zien en de natuur langzaamaan weer groen wordt en in bloei komt te staan. Ik heb al meerdere keren heerlijk genoten op een terrasje en ook de plannen voor de zomervakantie zijn al gemaakt. Natuurlijk moet er geshopt worden voor de lente en zomer van 2022 en daarom vertel ik je in dit artikel meer over de Protest spring/summer ’22 collectie. Hierbij focus ik mij op de dames zwemkleding van Protest. Lees je mee? Let’s go! 

Dames zwemkleding van Protest

Stiekem heb ik best veel items van Protest in mijn kledingkast. Zo is mijn hele ski-uitrusting van dit merk en heb ik er meerdere jurkjes en bikini’s van. Het is gewoon echt een ontzettend leuk merk met items van een top kwaliteit. Op het moment dat ik op zoek ben naar een nieuwe bikini of een nieuw badpak neem ik eigenlijk altijd wel even een kijkje bij Protest.

Protest bikini

Het assortiment van Protest in zwemkleding is namelijk ontzettend uitgebreid. Naast het feit dat ze verschillende printjes en kleurtjes hebben, hebben ze ook veel verschillende modellen. Ben jij bijvoorbeeld meer fan van halter bikini’s of van een beugel bikini? Draag je liever een bandeau bikini of een push up bikini? Protest heeft het eigenlijk allemaal in het assortiment. De keuze is echt reuze!

Nog een leuke tip, Protest heeft ook een categorie Mix & Match bikini’s. Persoonlijk vind ik dit heel erg leuk. Er zijn verschillende broekjes en topjes in diverse kleuren en printjes. Door gebruik te maken van deze Mix & Match optie kun je zelf jouw perfecte bikini samenstellen. Wil je bijvoorbeeld een effen blauw broekje maar wel een top met een toffe, blauwe print? Het kan! Je kiest zelf jou combinatie. Leuk hè?

Een fijne kortingscode van Protest

Ik snap het, je kunt nu natuurlijk niet wachten om te gaan shoppen bij Protest. Uiteraard heb ik een kortingscode voor jullie geregeld. Met de code lindseybeljaars10 krijg je 10% korting! Deze code is geldig tot en met 31-10-2022. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Wat vind jij van de dames zwemkleding uit de Protest spring/summer ’22 collectie?

Draag jij liever een bikini of liever een badpak?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Protest.

Delen: