fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Portret van je huisdier

Portret van je huisdier

Degene die een huisdier heeft die weet dondersgoed dat een huisdier een volwaardig gezinslid is. Na jaren smeken kreeg ik op mijn 15e verjaardag eindelijk een hondje. Een zwarte Franse Buldog genaamd Bailey. Inmiddels is Bailey ruim 13 jaar, meer grijs dan zwart en hij leeft een heerlijk hondenleven bij mijn ouders. Mijn ouders zijn dol op Bailey en hoe tof is het om een portret van je huisdier te hebben? Wij besloten mijn moeder een portret van Bailey cadeau te doen voor haar verjaardag. Het resultaat deel ik graag met je. Lees je mee?

Huisdier portret

Ik kwam in contact met Lavistique. Zij toveren een foto van jouw huisdier om tot een prachtig kunstwerk. Je kunt kiezen uit een portret of uit een illustratie en bij de portretten hebben ze verschillende thema’s. Ik heb gekozen voor een renaissance stijl portret omdat ik dat nou eenmaal perfect bij Bailey vind passen. Vroeger werden helden, koningen, belangrijke mensen op deze manier op het doek vastgelegd. Bailey is voor mijn ouders en voor ons ook super belangrijk en dus verdiend hij deze style absoluut!

Lavistique – Dé plek om jouw huisdier om te toveren tot uniek meesterwerk. 

Na wat wikken en wegen hebben wij (hiermee bedoel ik mijn vriend, broer en schoonzus) gekozen voor ‘huisdier portret De Nobele‘. Nobel heeft twee hele toffe betekenissen, namelijk:

  1. met heel goede eigenschappen
  2. het is terug te leiden naar het Latijnse nobilis, wat ‘uit een goede familie’ betekent

Daarnaast staat dit schilderij qua kleuren (donkergroen en zwart) ook perfect in het interieur van mijn ouders en eerlijk is eerlijk, dat is natuurlijk ook iets om rekening mee te houden.

Portret van je huisdier

Lavistique 

Het bestellen gaat bij Lavistique echt onwijs eenvoudig. Je stuurt ze een goede, scherpe foto van je huisdier en vervolgens krijg je binnen 48 uur een voorbeeld van het portret. Deze kun je goedkeuren maar mocht je nog niet helemaal tevreden zijn dan kun je deze ook wijzigen. Na het goedkeuren wordt je kunstwerk gemaakt en verstuurd.

Wij hadden het portret van Bailey vrij vlot binnen. Hij is gemaakt op canvas en heeft een mooie, zwarte lijst. Deze lijst was ook goed beschermd waardoor het portret echt piekfijn werd geleverd. Naast canvas kun je het portret van je huisdier ook laten maken op een poster of op plexiglas.

Goed om te weten: Lavistique tovert alle huisdieren om tot kunstwerk. Oftewel, niet alleen honden en katten. Paard of konijn? Alle dieren zijn welkom!

Wat vind jij van dit te leuke portret van Bailey? Lijkt het jou leuk om een portret van je huisdier te hebben? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: