fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Bikini trends 2022

Bikini trends 2022

De lente is in volle gang en de zomer hebben we nog voor de boeg. Genieten toch? Het is nu wellicht nog net iets te fris om in je bikini te gaan liggen maar dat duurt niet lang meer. Tijd dus om je bikinistash eens aan te vullen. Wil jij alles weten over de bikini trends 2022? Welke kleur, welke stijl en welke pasvorm gaan we dit jaar allemaal geweldig vinden? IK bespreek drie trends. Lees je mee?

Bikini trends 2022

Swimwear trends

Oh wat is er toch veel keuze wat betreft badmode. Er zijn zoveel modellen en stylen te verkrijgen dat het kiezen wat lastig kan zijn. Bij LASCANA is het assortiment badmode eindeloos en deze drie Bikini trends 2022 kun je daar in ieder geval absoluut scoren!

Geel

Als er één kleur dit jaar mega on trend is, is het de kleur geel. Misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt maar geloof me, hier ga je hoge ogen mee gooien aan het zwembad of op het strand. Ik vind de kleur geel eigenlijk juist mega leuk en super toepasselijk bij de zomer. De kleur geel doet mij gelijk denken aan een super vrolijke, zonnige dag.

High waist

Vorig jaar zagen we de high waist bikinibroekjes absoluut al. Maar ook dit jaar gaan we de bikini’s met hoog getailleerde broekjes nog veel zien. Een hoge taille maakt je optisch smaller en zorgt voor een smalle taille. Daarnaast vind ik een bikini met een high waist broekje ook absoluut sexy!

  • Extra tip: de bikini op de foto ‘scallop’ randjes en ook dit gaan we veel zien in 2022!

Dierenprint

Oeeeeh, last but not least, de dierenprint! Ik heb zelf een badpak in een zebraprint maar dit jaar zie je vooral de luipaardprint heel veel. Natuurlijk een tikketje op het randje van ordinair en Tante Nelly vibes maar draag een badpak of bikini met luipaardprint goed en je bent helemaal trendy. Ik weet zeker dat dit je lukt! Toffe, grote zonnebril erbij en the beach is yours! 

Dit zijn drie Bikini trends 2022. Welke trend spreekt jou het meest aan?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: