fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Leuke cadeaus voor Moederdag

Leuke cadeaus voor Moederdag

Bij deze gelijk een reminder. Het is dit jaar Moederdag op zondag 8 mei. Een mooie dag om mama eens extra in het zonnetje te zetten. In dit artikel ga ik drie leuke cadeaus voor Moederdag bespreken. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan gezellig met mij mee.

Cadeautip voor Moederdag

Gouden sieraden 

Welke mama maak je nou niet blij met sieraden? Nou, die van mij in ieder geval wel! Ik spotte bij Isabel Bernard een paar prachtige sieraden die ik je niet wil onthouden. Mijn moeder vindt het altijd leuk om een armband te krijgen. Natuurlijk kun je het qua budget zo bond maken als je zelf wilt maar neem is een kijkje bij een 14 karaat gouden armband. Bij Isabel Bernard hebben ze verschillende armbanden, bijvoorbeeld met schakeltjes maar ook met initialen en vormen zoals bijvoorbeeld een hartje of het infinity-teken. Is jouw mama meer fan van oorbellen? Dan zou je eens kunnen kijken bij de gouden oorknopjes. Ook hierin is er weer super veel keuze en is het bijna onmogelijk dat er niets tussen zit voor jouw mama.

Goed om te weten is dat Isabel Bernard een super snelle levering heeft. Wanneer je vóór 23:30 uur besteld heb je de bestelling de volgende bezorgdag al in huis. Dus, ook last minute is dit een goed cadeau! 

Bloemenabonnement

Waar je natuurlijk ook altijd hoge ogen mee gooit zijn verse bloemen. Ik ben zelf ook altijd super blij met een prachtige bos en mijn voorkeur gaat altijd uit naar een kleurrijk veldboeket. Natuurlijk kun je gaan voor één mooie bos maar heb je weleens een bloemenabonnement overwogen? Dat is nou echt een abonnement waar je blij van wordt. Je kunt een account aanmaken en zelf bepalen welke stijl boeket je wilt en hoe vaak en wanneer er een bos bezorgd wordt bij jouw mama. Wil je bijvoorbeeld tweewekelijks of elke maand een bos bloemen? Het kan allemaal worden geregeld. Even eerlijk, dit is toch een ontzettend leuk en origineel cadeau?

Cadeaumand

Een cadeaumand is eigenlijk altijd een goed idee. Je koopt een toffe mand en vult deze met allerlei leuke kleinigheidjes die passen bij jouw mama. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een leuk receptenboekje, een douchegel, een maskertje voor de huid, een handcrème en ga zo maar door. Je kunt er eigenlijk natuurlijk alles indoen. Eén tip: stop in deze mand een handgeschreven kaart met een boodschap. Want, laten we eerlijk weten, hier wordt toch iedereen blij van?

Tip! 3 Leuke cadeaus voor Moederdag

Zet jij jouw moeder altijd extra in het zonnetje op Moederdag?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: