fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Beige damespak van Xandres

Beige damespak van Xandres

Via MooiPR (een Amsterdams PR bureau) kwam ik in contact met Xandres. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik nog nooit eerder van dit merk had gehoord. In de mail kreeg ik de vraag of ik het leuk vond om een samenwerking met het merk te starten. Uiteraard ben ik hiervoor direct naar de website gegaan en ik reageerde al snel volmondig met ja. Wat een fantastisch merk. In dit artikel laat ik je een Beige damespak van Xandres. Kijk je mee?

Beige pak voor dames

Xandres is een Belgisch merk en staat voor effortless chic maar geraffineerd, tijdloos maar verfrissend, ontworpen met uitgekiende details en een iconische kwaliteit. Ze vieren de vrouwelijkheid en het schoonheidsideaal is diversiteit. De collecties gaan daarom van maat 34 tot 56, waarbij elke vrouw op de perfecte pasvorm, stof en uitvoering kan rekenen.

Het kiezen tussen al deze prachtige, duurzame items was echt een hele lastige opgave. Het is een prijzig merk met een onwijs hoge kwaliteit. Daarom ben ik gegaan voor een beige damespak. Dit is echt zo’n set die je gewoon in je kast wilt hebben, tijdloos is en dus nog jaren kunt dragen. Daarnaast zijn op dit moment pakken voor dames natuurlijk onwijs on trend en ben ik dol op beige!

Het pak komt uit de Iconic Collectie van Xandres. Hij bestaat uit een blazer en een broek met beenplooi en is gemaakt van een linnenmix. De blazer heeft een opvallende kraag en een losse fit. De broek heeft dus een beenplooi en een korte split aan de zijkant. Hij valt recht naar beneden, is een slim fit en valt boven de enkels. Juist hierdoor vind ik hem ontzettend tijdloos en een prachtige toevoeging aan mijn kledingkast.

  • Beige broek met beenplooi – € 189,00
  • Beige blazer in linnenmix – € 299,00
    • Het pak is ook in het wit verkrijgbaar
    • Verkrijgbaar bij Xandres (zowel online als in de winkel in ‘s-Hertogenbosch)

Wat vind jij van dit beige damespak van Xandres?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

Delen: